Do 79-80 nema 539. Mozda neke probne serije ali proizvodnja je krenula 80e. Mozda je ubacen motor od 539, stavis naljepnicu i eto ga. I ova boca od kompresora je ona stara duga od 533
Krps kak znaš da ništa nije prepravljano jesi li prvi vlasnik ? Od 65 godine se mogel privatno kupiti 533 oko 72 je dobil šperu (de luxe) do 76 garant nije bilo 539 a dalje ih ne pratim . Jedno vrijeme se moglo mijenjati rabljeni za novi IMT , jedino ako su ostavljali kod tih rabljenih staru godinu no bilo je i tih obnovljenih kaj su prodavani pod nove . Kod IMT -a je početni broj šasije zadnja brojka godine proizvodnje pa usporedi bar to (ako nije i pločica druga ) .
Ne, ako ne pokrenu ponovno proizvodnju u tu temu bumo selili rasprave vezane za koji je bolji ..... giggle):
Šalim se, još jako dugoooo se bu na ovim prostorima pisalo o tim strojevima i priključcima proizvedenima u toj tvornici.
Te traktore i strojeve i seoske babe na mlekari znaju popraviti i nebudu se ljudi tak lako odricali strojeva koje si mogel uz pomoč susjeda ili poznanika preko noči, na polju i kaj je najbitnije jeftino poraviti.
Kaj bu s zapadnjacima za par let, samo nebo zna.
Ja osobno sam zapalil sviječu na spomen.
iskusni ljudi imam jedno pitanje za vas dal postoji 539 sa motorom 40ks a godina proizvodnje 1975 ako postoji kakvi su ti motori mislim na rezervne djelove dal pasu od imt539 ili je to neka posebna serija kao sto kaze prodavac pravljena za izvoz. molim da mi odgovorite HVALA:
mene zanima dal valja taj traktor da ga kupim posto ste vi iskusan covjek zanima me dal on vrijedi te cjene i s obzirom na vase iskustvo valjaju li ti motori kao sto sam reko ja sam pocetnik i neznam nista osim da vozim traktor