Z
zrine892
Guest
ima deda od mamine strane 558...ma to je kao da cigani voze...samo ga zezam dali taj 558 mozeš biti još neispravniji.... ...ja to vozio majko milo...križem se...
krx pozega kaže:Meni opet prvo pada na pamet koliko je truda uloženo u to a i ljubavi...inače je traktor naravno zastario
A što je najbitnije od svega traktor će odradit još dobar dio posla ...
ja isto neznam toliko hrvatski da bi dobro razložil, znam pa da se da s tem upravljati dvosmerni cilinder.Bobo kaže:Narode pomagaj!!
Ipak ne znam sve o IMT-u, pa sam tako na letio ne neki slovenski forum i pregledavao tamo IMT temu ( a sto drugo) i vidim ovo:
Obrisan neispravan link.
Sad mene zanima da li se s tim moze upravljati dvosmjernim cilindrom, i ako da, na koju foru, posto vidim tu samo jedno crijevo koje izlazi iz tog "ventila"...
.
i ja mislim da to tako radiROKI kaže:Čika Bobo ja imam takav razvodnik za svoj utovarivač i definitivno nemožeš sa njim upravljat sa dvoradnim klipovima već samo sa jednoradnim. Kad prebaciš ventil onda "blokiraš" zadnju hidrauliku i poluge onda padnu dolje, a ti radiš sa utovarivačem bez istovremenog dizanja i zadnjih poluga.