Vidim da je ova bala neka teska, jer sa balom od 600-700Kg se ne bi trebao tako lako dizati
. Imao sam prilike vuci kladu po sumi da nisam mogao upravljati volanom, vec sam kocnicama morao odrzavati pravac... ne daj boze nikome...
Rakovica daje motore za IMT traktore,a kako ona radi,tako se i motori pojavljivaju u IMT traktorima,pametnija je kombinaija Perkins motora,ali cijena je uzasno velika JD te snage je bio na akciji 49.900 eura.Bubu kaže:E Bobo Bobo, 5136 se pravio i sa Perkins motorom,ne znam tacno koje oznake. Vise primeraka sam video sa original Perkins motorom nego sa Rakovicinim!! Ali ne znam koja godista su traktori,verovatno je tako serija ispala. To sto im se boja i tockovi razlikuju,to necu ni da ubrajam u razlike! Takva tura. Za menjac ne znam jer ga nisam puno zagledao ali mislim da je poluga sa strane i da ima da polovi brzine (sedeo sam i u tom 5135 pre par godina..) Evo nasao sam prospekat od 5136 i pise da su prednji pneumatici 12,4-24 sto mi izgleda isto kao i na 5135. Na primerku sa donje slike su pneumatici 11,2-24 (tako bar deluje) Ma isto je to,kad ti ja kazem.. Eh,evo primetio sam vizuelnu razliku-5135 ima vazdusni filter u masci a 5136 ima onu cubu van maske!