R
ROKI
Guest
Vidio sam cilindar. Netreba posebna pumpa. Objasnjavao sam to već jednom. Sve se to fino rješi i sa ovom pumpom koja je u fergusonu. To je ljuta pila. Sa njim je doživljaj tovarit.
Bobo kaže:Vidi ti malog sto radi... Ipak, IMT je to 8)
ROKI: ne znam jesi li primjetio, ali ovaj bajo ima i cilindar na kasili, i to mi se pravo svidja, dok ti nisi imao...
Vjerovatno ovaj ima neku pumpu na kardanu, i razvodnik s kojim radi, jer ne znam kako na 539 to drugacije "ukomponirati"
Sve u svemu, dobar clip!
Bobo kaže:Tema je IMT...
Uglavnom, ROKI: jel vidis da je ovaj utovarivac na obadva ova IMT-a zavrnut i na koljevku? Bas ono sto smo ZJ i ja govorili kako bi trebalo biti, da se rasterete sarafi na zvonu...
Ovaj clip me bas lijepo iznenadio, jer sam ja mislio da 539 to sporo dize i da se muci, kad ono radi ko pravi... Istina da ga ovaj drzi na dosta visokom gasu, ili je mikrofon na kameri/mobitelu los, ali svejedno, svidja mi se ovo kako radi...
Bobo kaže:Bas mi brat to sinoc dosao reci...
Napokon da ce IMT krenuti malo naprijed! Drago mi je da nije istina ono sto sam cuo da TAFE kupuje tvornicu, te da IMT ime kao takvo vise nece postojati kao novi proizvod. A da ce se tamo proizvoditi TAFE traktori...
Sad mi je lakse, jer bi moj iduci traktor opet mogao biti IMT
maiky kaže:sorry decki nekome se mozda ova slika nebude svidjala ali ovo je moja prava pila ... :lol:
Obrisan neispravan link.
Pa ni Xsara ti nije loša