R
ROKI
Guest
Znanje i praksa na djelu. Svaka čast. Traktor trpi muke, al ide i posao je obavljen.
Sve je 5, samo to su trebali napravit prije 20 godina........................Bobo kaže:A COVJECE...
Pazi ti kabine, pazi izolacije buke od motora... JAOOO predobar je!!!
Jos me zanima jel imas jos koju sliku kabine iznutra, po mogucnosti Izgleda da ovaj ima mjenjac s desne strane...
Za ovakvu kabinu dajem dusu vragu!!
Svaka cast na slici!
DF&Torpedo kaže:
Da ipak je to IMT, al pod tim sam isto mislio na to koliko je to mali traktor,Ratarko kaže:DF&Torpedo kaže:
Slažem se jer to je ondašnjih 40.000 DEM a za tu lovu se kupovao ZMAJ 142 a ne traktor od 50 KS .
A i da ga kupiš pa shvatiš da troši ulje odnosno da doživiš ono što i bobo sa svojim , uh
Za 150000 kn skoro kupiš novi SDF traktor od nekih 80 ks. A IMT 549 je nemjerljiv s njim.za 150 000 kn kupiš traktor a ne toga IMT-a sa 50ks
zvona kaže:za 150 000 kn kupiš traktor a ne toga IMT-a sa 50ks
Baš tako Ratarko, i ja mislim.Ratarko kaže:zvona kaže:za 150 000 kn kupiš traktor a ne toga IMT-a sa 50ks
Dobro ruku na srce od novih traktora se za 150.000 kn sa PDV-om ne može baš puno birati ali ako želiš polovni traktor iz švabije i to u super dobrom stanju to možeš za tih 20.000 € sigurno . To bi bio strojčina za tu lovu ... ili recimo kupiš grdosiju poput mojeg Forda , HAHA :blackeye