Decki dragi... za 156 000Kn se dobije IMT 577 s grijanom kabinom samo tako!!!
Ovaj traktor je preskup, i niti ja koji sam IMT freak ga za te novce ne bih uzeo... Jednostavno je preskup...
Da se razumijemo, ja sam uvjeren da ce ovaj mog 549 samo tako nadzivjeti... kabina je vjerovatno hermeticki zatvorena, razina buke nemjerljivo manja i tako...
Kako je Krx rakao,. svaka roba ima svojeg kupca... Tako smo se i mi odlucili za 549, iako smo mogli dobiti 560... Za 560 nemam prikljucke, nemama zemlje da ga iskoristim, a na bihi bio niti prvi niti zadnji koji se "opekao" kupovinom polovnog traktora iz njemacke, austrije, francuske...
Novo je novo, koliko god on ulja trosio, no za takve stvari postoji reklamacijski rok, i to se rijesava...
Evo, netko je stavio DF traktor 95ks... koliko me za njega kosta plug, tanjurace, sjetvospremac, GORIVO?!? I koliko bih ja zemlje morao s njim raditi da bi mi se on isplatio? Ja toliko zemlje nemam, i traktor od 95KS an 15-ak jutara zemlje nema sto traziti. Da je u jednoj tabli, mozda i da, ali u komadima od jutro... Nema od tog kruha...
Polovan traktor nema garancije, povrata PDV-a ni povrata kapitalnih ulaganja, tako da je to ogroman trosak... Nas je 549 izasao 63 000kn, a za te novce mi nadjite polovan traktor koji je od njega bolji!