F
Fritz
Guest
Bobo kaže:Narode pomagaj!!
Ipak ne znam sve o IMT-u, pa sam tako na letio ne neki slovenski forum i pregledavao tamo IMT temu ( a sto drugo) i vidim ovo:
Obrisan neispravan link.
Onda ispod vidim da forumas "nejc" koji je i clan naseg foruma nesto prica o tom uredjaju na toj temi, i koliko sam skuzio da moze preko ovakvog ventila upravljati sa dvosmjernim cilindrom.
Posto se ne kuzim u te stvari, a ne znam niti slovenski da ih tamo pitam tocno sve sto me zanima o ovom uredjaju, molio bih bilo koga od vas za pomoc.
Dakle, vidim tamo da je cijena nekih 70€ a ako mogu preko toga upravljati dvosmjernim cilindrom, to bi bilo super jeftino i idealno, a znam bar jos 2 ljudi koji bi to kupili...
Sad mene zanima da li se s tim moze upravljati dvosmjernim cilindrom, i ako da, na koju foru, posto vidim tu samo jedno crijevo koje izlazi iz tog "ventila"...
Ako imate ikakve, bilo kakve informacije o ovakvom ili slicnom uredjaju, vicite, jer planiram u skoro vrijeme ugradjivati dvosmjerni hidraulicni prikljucak u 549 (jedan par uticnica je dovoljan) pa ako imate ikakvih saznanja samo javljajte!
Ako znate ikoga da ima razvodnik i svu popratnu opremu za IMT, cak i to dolazi u obzir, ali mi se ovaj uredjaj sa slike cini turbo jeftin za takve stvari...
Ja sam našel u jednoj trgovini taj razvodnik.Košta 580 kn.Povratni je.Dok ga kupim poslikam ga i stavim slike pod temu Fritz.