IMT je nekad za malog seljaka, poljoprivrednika, zemljoradnika, ma za svakoga bio bog i batina. I dan danas tesko je naci nekog veceg poljoprivrednika da nema neki manji IMT u svom dvoristu, neka se nadje... Uvijek moze posluziti za nesto, a moze raditi sve poslove, ako se za to ukaze (silom) prilika.
IMT i Torpedo su "bivsu drzavu" podigli, i jedna se tvornica raspala, a druga je na dobrom putu ka istom cilju... Danas je tehnoligija uznapredovala daleko od ikojeg IMT-a i torpeda, ali ima jos ljudi kojima su oni glavna pokretacka snaga, jer nema novog traktora niti jednog ispod 70-80 ks a da je toliko svestran, pristupacan, jeftin i jednostavan za odrzavanje.
Kako je tvornica IMT pred raspadom, tako se i kvaliteta njihovih traktora srozala. meni je tog jako zao, posto zivim za IMT, ali kad su postali losi. Tesko da ce moj iduci traktor biti ikakav IMT, a ako i bude IMT, bit ce polovan, za koji znam da radi. Kupovina novig IMT-a je istovjetna kupovini macka u vreci. kad smo mi naseg uplacivali, nadao sam se da do toga jos nije doslo, ali sam se prevario. To je jedna lutrija, a meni se s tolikim novcima ne igra...