ARNO
Dobro znana faca
- Tu od
- 10 Sij 2011
- Poruka
- 1,585
traktor je 539 1993 godiste,interesuje me dali je kod njega dvostepeno kvacilo?Kada mu ukljucim prikljucno vratilo ne mogu ga zaustaviti sa kvcilom.
Sigurno ima duplo,kvaćilo ali neispravno !!!
traktor je 539 1993 godiste,interesuje me dali je kod njega dvostepeno kvacilo?Kada mu ukljucim prikljucno vratilo ne mogu ga zaustaviti sa kvcilom.
Kava je to zemlja kad 560 vuče 4x12:scratch
ne kužim sa snimke kolka je dubina,al svejedno 4x12 je plug za puno jače traktore
Pozdrav svim forumasima ...
Može li mi netko reci brzine kretanja (u svim brzinama) motokultivatora imt 506 sl izražene u km/h.
Unaprijed hvala!
Možda je ovaj podatak već negdje napisan na ovome forumu .. Ali nisam mogao listati sve stranice!
Eh,šta sve neću naći po oglasnicima......IMT 577 :scratch
![]()
Uploaded with ImageShack.us
![]()
Uploaded with ImageShack.us
Dobro ga je čovjek sredio..baš me zanima od čega je kabina.....Dobar IMT :drinkers:. Još ovakvog nisam vidio :?:. Dosta je sličan Univerzalu Štajercu.
Dobro ga je čovjek sredio..baš me zanima od čega je kabina.....
Vidio sam jednog 577 sa Torpedovom kabinom i još su amortizeri ispod kabine :supz:
E,to se i ja pitam.....al kad je sve promjenio,mora i naljepnicu :lol:Šta mu znači IMT MAX 80