U planu je kroz dogledno vrijeme kupiti si nekog IMT-a koji bi bio kao službeno vozilo, reklo bi se limuzina. Uvjet je da ima prednju vuču, ili barem veče kotače naprijed kao kod Šanane pa da izgleda skladno, a ne kao npr 577 bez prednje vuče sa onim kotačićima od tački...
Uvjet je da ima kabinu, ravan pod, ili barem djelomično ravan pod. Da ima servo ili hidraulički volan jer jelte kad dođem pred Kaufland parkirat nebudem tamo se znojio motajuči pa da me tete čudno gledaju znojavog...
Da ima sic na federima ili po mogučnosti zračni...
Nije opče bitno jel bolji ili lošiji orač, ali bi mi bilo drago da ako ga budem morao upregnuti u brazdu ne troši ko onaj oficirov, 60 litara...
Nekako mi 577 djeluje baš onako lijep, samo neznam jel bi snjim na semaforu ostavio Zetoroya sa njegovom prdekalicom 6340...
Pare su malo problem, imam 8 000 eura i što više gledam po njuškalu to manje znam.... nije presudno stanje, bitni su papiri i da su gume donekle da ih nemoram odmah mjenjati...sredio bi ga pomalo do proljeća
Krajnje sam ozbiljan jer želim IMT- za šminku, a 533 nije fora za otić pred birtiju na radlera...
Pa vas stoga molim samo ozbiljni savjet što bi mi bio najbolji izbor...
Hvala
I da, nisam poludio do kraja, ozbiljan sam