NEWHOLLAND
Iskusan lik
- Tu od
- 15 Srp 2010
- Poruka
- 5,653
Tvrdo je, stalno se gazi strojevima, a i vlage nema prvih 20-30 cm.
Milsim da si u pravu, ovaj ima dodatak gore tj. dodatni uteg, ali prijenos je mislim balkancar a i cijeli vili je balkancar sa perkinsom, e sad neki servcie manual naći...Meni to vuče na Balkancar
U kakavom je stanju motor?Pozdrav,svima nadam se da je tema na pravom mjestu foruma
Imam Pobeda TU-32 vilicar na kojem imam problem sa mjenjacem vilicar nema snagu da vuce nemoze krenit sa mjesta kad mu se digne prednji kraj u zrak tockovi se vrte
Dali netko od forumasa ima iskustva sa takvom vrstom vilicara i takvim mjenjacem automatik je u pitanju ulja u mjenjacu ima filter za ulje nisam nigdje pronasao molim savjete?
U kakavom je stanju motor?
Ima ispod poda gdje se drže noge, na mjenjaču jedan imbus šaraf, tu bi trebalo izmjeriti pritisak, ne znam koliki treba biti jer nemam knjigu. Eventualno mogu izmjeriti na svome pa dati neku okvirnu baražu.
Filter hidraulike ima u tanku hidraulike, ali to je samo za radnu hidrauliku.
Filter mjenjača je ako dobro pamtim s lijeve strane mjenjača, skida se "prozor" sa strane.
Ali mislim da je prije pumpa u pitanju, zato prvo izmjeriti pritisak pa onda u dejstvovanje.
Friska losa kupnja nazalostAko je motor loš, dobrodošao u klub.
Mjenjač je vjv u redu, ali onaj što ga goni je problem. Ista situacija i kod mene, motor loš, kad nabijem gas (traje 5 - 10sek da se razleti) i gurnem ručicu, prvo se uguši pa krene, svaki kamenčić je bio problem jer motor nema snage da ga goni.
Odrađena generalna motora, i sada ide kao tane.
Jel to neka friška kupnja, ili je odavno u vlasništvu, ako je odavno, dali se desilo odjednom da ne ide ili tako gegelji od kupnje?
Prilicno je tezak i propada medjutim on bi trebao vecinu vremena provodit na betonu u zatvorenom ali povremeno mora i van na tvrdo i nabijeno ali je preko toga zemlja i travaToga sam se i bojao jer sam i sam slično prošao. Doduše godinu dana je još kako tako i išao, ali motor je bio ubijen.
Ja sam svoga probao na tucaniku, i išao je prilikom kupnje.
Ali zabrinjava me ovaj dio sa zemljanom podlogom, možda on i nije toliko kriv kolika su očekivanja od njega?
Prevelika je težina na zadnjim kotačima koji na mekoj podlozi zapravo postaju sidro. Ni moj ne ide po zemlji, osim po ljeti kada je sve suho i tvrdo, u trenutnim uvjetima, samo molim bogu da ne propadnu točkovi na travi, jer onda šlepanje ne gine, a nije mi se desilo jednom.
Prelagan je naprijed bez tereta da bi imao dovoljno gripa da se sam izvuče, ali da ne serem puno.
Ako je plan da se vozi na zemlji, mislim da je nažalost promašen pazar. Za to mogu proći malo veći viljuškari s većim kotačima, ovi mali su isključivo za beton ili tvrde podloge
Moze HvalaAko je tako, onda je motorče spremno za remont. Ajd vidim sutra da uhvatim cajt da izmjerim protisak u mjenjaču, čisto za neku referencu.