• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

INDOS i ostali viličari

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,615
Moja pretpostavka je ili ventil u hidrobloku ili je proprdila manžeta, ali ne toliko da pušta na oko bez tereta. Ako pušta samo kada se digne višlje, možda samo fali ulja u sistemu pa ubacuje zrak.

Probaj ga izbaciti do kraja van i ostaviti ugašenog bez tereta. Ako pušta nakon par sati, ili preko noći, probaj prebrikati crijeva na hidroblokovima, zamijeni crijeva od podizanja i spuštanja sa crijevima za nagib i opet probaj ili probaj s teretom, ako pušta, problem je vjerojatno u cilindru, dali nepovratni, dali manžete ili manjak ulja ako se dešava samo kada se ispuca npr. 2/3 odnosno nakon neke određene visine.

Bio je servis iza Petrola na južnoj obilaznici gdje je izgorilo ono skladište, mislim baš za Jungena i Lindea, ali gdje su sada, nemam pojma.

Darko88

Novi član
Tu od
24 Sij 2025
Poruka
10
Ima servis na gospodarskoj zoni Antunovac mislim da bas jesu za tu marku vilicara

Najnoviji postovi

Na vrh