Dali imaš ventilatora u inkubatoru? Stavi sliku inkubatora da se vidi di ti stoji voda i sustav grijanja.Jos jedno pitanje imam inkubator od 1000 jaja i problem sa vlagom nemogu je dici preko 45% ako neko zna neka pomogne
Nabavi si ovakvo nešto i kontroler za njega i problem riješen.Jos jedno pitanje imam inkubator od 1000 jaja i problem sa vlagom nemogu je dici preko 45% ako neko zna neka pomogne
Uspeo sam dici vlsgu na 65Imam iznad grejaca ispod grejaca greje vodu ali negde kao da gubi vise nisam pametan sad sam upravo stavio dve tepsije gde su izlagalista i stavio po dva mala ventilatora cisto da pomeraju vodu
View attachment 34196
Pozdrav, okretanje jaja je vrlo lako za napraviti. Napraviš dole podlogu i na podlogu napraviš okvir tj. Ram za jaja po kojem će se jaja okretati javi mi se u poruke sve ću ti objasniti. A što se tice stc 100 ili 1000 ne znam šta bi ti rekao vidio sam da skoro svi koriste stc-1000 valjda je pouzdan.Prelistao i pročitao puno toga iz ove teme.
No svejedno molim ako možete ponoviti kako najlakše napraviti ladicu za jaja koja bi se okretala jednim potezom, dakle kao poluautomatski? Jednoslojni inkubator je u igri, kojeg bi radio od stirodura.
Što se tiče termostata STC 100 ili STC 1000, ovaj prvi je i duplo skuplji, valjda onda i pouzdaniji?
Silikonski grijači kabel da ili ne, prednost mu je u odnosu na cekas žicu što se ne možeš opeći i čini mi se trajnije, robusnije riješenje?
Hvala
Što se tiče police za okretanje jaja, gledao sam da se na okvir pričvrste štapovi od kojih se prave stolarski tiplovi, to se valjda kupuje na metar, no prije nego se učvrste na njih se navuku plastične cijevi malog promjera kakve se koriste kod elektro instalacija, sve skupa na razmaku 4-5 cm. Preko svega se omota špaga i krajevi proguraju van inkubatora. E sad ako imaš možda drugi i bolji sistem?Pozdrav, okretanje jaja je vrlo lako za napraviti. Napraviš dole podlogu i na podlogu napraviš okvir tj. Ram za jaja po kojem će se jaja okretati javi mi se u poruke sve ću ti objasniti. A što se tice stc 100 ili 1000 ne znam šta bi ti rekao vidio sam da skoro svi koriste stc-1000 valjda je pouzdan.