Pozdrav. Znam da je proslo previse vremena ali zanima me kakva su iskustva bila sa tim inkubatorimanabavio sam novi inkubator Covatutto 120... zanima me ima li netko iskustva sa takvim inkubatorom?
evo par slika...
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
Bolje je napraviti inkubator sobom, meni je slican tome prosli put ispekao 35 jaja jer se zblesirao nicim izazvan! Izbacio samo neke osmice na displeju i kad sam ga istekao i ponovo ustekao u struju pokzuje da je nabio temperaturu 45 stepeni i naravno nista se nije izleglo!Vidim da tu malo ozbiljnije stvari imate ,ali evo da probam pitati svejedno...
Da li ima netko iskustva s ovako nečim iz Kine?
220V Eier Inkubator Grübler Vogel Wachtel Küken Brüterei Inkubator Geflügel Hatcher Turner Automatische Bauernhof Inkubation Werkzeuge EU/UNS - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Jaja se okrecu rucno. Hvala na savjetu😉Kako se jaja okreću, ručno ili automatski? Po meni je bitnije da je dobar instrument za održavanje temperature sa grijačom žicom a ne žaruljama, vlagomjera ima kineskih od par eura do industrijskih za par stotina eura, pretpostavljam da je cilj ići što jeftinije onda preporuka eBay ili slično a prave i industrijske ne bih ni spominjao jer od cijena bi mogao projekt brzo propasti.
Ja sam mjerač vlage kupila u pet centru, na odjelu za terarije, cca 50 knKako se jaja okreću, ručno ili automatski? Po meni je bitnije da je dobar instrument za održavanje temperature sa grijačom žicom a ne žaruljama, vlagomjera ima kineskih od par eura do industrijskih za par stotina eura, pretpostavljam da je cilj ići što jeftinije onda preporuka eBay ili slično a prave i industrijske ne bih ni spominjao jer od cijena bi mogao projekt brzo propasti.