Mene je kostao 49.700 km u bosni sada su poskupljali msm,ma vjeruj da ne znam ni ja kako da se odlucim sasvim slucajno prolazili kroz Bijeljinu i ugledamo plac sa novim traktorima,stanemo pogledamo i imamo sta i vidit ,traktor ne mogu reci mali ali onako srednje velicine bas onakav kakav nama treba u centimetar,klima,kabina izolovana mjenjac sinhro 15 naprijed 15 nazad s tim da svaku naprijed polovi to dode 30 naprijed,odvojeno kvacilo kardana,izuzetno brzo 40 kmh,radijalne gume,kocenje 4 tocka mokro,blokada 4 tocka i sve mehanika posto smo sami svoji majstori i sa elektronikom ne znamo,i na to sve momci koji ih prodaju izuzetno fini i tako da se odlucimo na kupovinu jedino sto je ostalo dok je traktor bio u dolasku je zemlja porijekla mnogi su govorili nam to je turski traktor to je ovo ono nema veze sa dajcom,motor mjenjac vuca se proizvodi u italiji i na svim tim djelovima stoji zemlja porijekla italija slikat cu sutra,samo kabina i gume su turska,mi smo za sad prezadovoljni za traktor od 62 hp daje i vise nego dovoljno a izuzetno mali potrosac,znaci sve je original dajc