• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Za svinje dizat, ova je kupljena u Mediteran shop.
Zaboravio sam još napisat, ta kocka je visoka (debela ) samo 17 mm a osovinice su 13 mm , osovinice idu po sredini kuke, kuka je gore ravna sa tom kockom , po tome ispada da gore ostaje samo 2mm mesa na kojem će biti taj teret. Da to prepravljam , nisam pametan, okretna meni nemora uopće biti.
Možda ju i vratim nazad.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
@ZJ taman na goldyu gledam onu od kao 1t. Da li si to vidio uzivo probao? Da li vrijedi tih 200 tinjak kn? Odnosno da li se mozes pouzdati u nju ono da imas nesto svoje???

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Gde imaš samo 2 mm mesa, daj poslikaj malo izbližega taj dio koji ti je sumljiv.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Ak ne vjeruješ toj, kupi onu malo skuplju u Lidlu. Malo je finija završna obrada
Sve su one više-manje, iste, a ako ju budeš koristil do 50% nazivne nosivosti, sve budu trajale.

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Probat ću još uslikat ,crne je sve boje , pa se slabo vidi, ili ću skicirat u krupno pa uslikat.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kontam, ne brigaj za to. To nije nabijeno unutra, to od komada odlijano ili otkovano i kasnije obrađeno na mjeru.
Sad mjerim na svojoj dizalici koja je 3T ta kocka je 21-22mm, a bolcn je 20mm i drži več stolječima.
Inače mi sa alika izgleda masivna ta dizalica, nije ko one igračke kaj prodaju po Lidlima, Pevcima, Bahausima....

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Nije masivno, samo na slikama tako izgleda.
Kuka je okretna, pa ako je izliveno iz komada onda nebi se mogla kuka poslije ubaciti.
Evo slike same kuke kako ona bi trebala izgledati unutra.Vrat kuke je jednako širok i sa gornje strane kocke i sa donje.
Jel možeš staviti slike svoje kuke na dizalici svojoj?
imghost

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Pa po potrebi, sad na ovom je služil za premještanje sa palete na pod i koristil se bu za obrnuti postupak.
Inače flašencug rijetko koristim, ja sam se prilagodil radu s ručnim viličarom.

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Hvala na slikama Muha.
Ista je izvedba samo je tvoja masivnija a i nije tvoja kineski čelik jeftini, nego je tvoja moguće iz Juge, a onda se pravilo kvalitetno.
Ja sam nju danas vratio, ja njoj ne vjerujem 🙂

Na vrh