markach
Iskusan lik
- Tu od
- 31 Sij 2008
- Poruka
- 1,894
Nemamo mi u CG lidl jos uvijek Znaš kako, meni kao hobi majstoru se ne isplati da kupujem profi alat (Sem nekih stvari) dosta ljudi ima ovakav pištolj, jedan komšija je auto ofarbao sa njim, e sad, ja ne znam kako sta podesiti jer nisam radio nikada sa pistoljem za farbanje... prije je bilo bezuspjesno...Kvalitetean pištolj iz Lidla
Nije ni to brate Pokušavao sam sve Stvarno kad izađe boja bas lijepo rasprskuje i farba , ali treba da pretisnem malo, pa sacekam , pa opet, a u međuvremenu na vrh posude za boju na onaj kao ventilcic ili sta vec izlazi boja kao luda :/To sam ja lani mislio da mi je pištolj u banani ili da je zaštopano. Na kraju sam skužio da nisam dovoljno stiskao okidač. Kad stisneš malo izlazi zrak a kad stisneš do kraja krene i boja.
Naravno da farbu treba razrijedit inače je pregusta i normalno da neće na diznu van.Nemamo mi u CG lidl jos uvijek Znaš kako, meni kao hobi majstoru se ne isplati da kupujem profi alat (Sem nekih stvari) dosta ljudi ima ovakav pištolj, jedan komšija je auto ofarbao sa njim, e sad, ja ne znam kako sta podesiti jer nisam radio nikada sa pistoljem za farbanje... prije je bilo bezuspjesno...
Da li treba farbu razrijediti? Sta podesiti...
Ma izbaca farbu skroz na vrh ove posudice brate