Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Ali ovaj je baš bravarski, tj za alu bravariju i inox. 😊
Odustao od zamjene.Surfajući po netu zaključio da punjač za Bosch" ne može "sigurno napuniti novu Parkside bateriju(Nikal -Kadmijeva je stara ,nova je Li-ion) .Tražio u trgovini novi punjač-isti prodan -nema više ,tako da sam vrativši bateriju dobio povrat novca .Ako nađem punjač i bateriju pokušati ću izvršiti zamjenu:Molim pomoć u svezi zamjenske baterije.
Namjera mi je iskoristiti parkside aku bateriju za bosch ?Zanima me da li je ta zamjena moguća? i ako je da li spojiti oznaku ID na T ;a C- na C? View attachment 26817 View attachment 26818
Koliko znam ima adapter,za Makitu sa starih crvenih na novije Lion,kolegin poznanik nabavil prek Ebay-a.I sam imam isti problem sa starijom Makitom.
Rješenje bi bilo koristiti originalnu Parkside bateriju i punjač, s adapterom na Makitin/Boschov prihvat. Samo, ne znam gdje ga nabaviti?
Toliko se u javnosti govorilo o unificiranju punjača za mobitele, a na unificiranje prihvata za baterije i napona baterije aku alata se zaboravilo.
Kad bi se jedna baterija mogla koristiti na bilo kojem alatu, sigurno bi povečalo kupnju aku alata. Nama koji rijetko koristimo alat baterija se više samoprazni nego je pražnjenje od korištenja.
PS:
Jučer je stigla Metabo SBEV 1000-2 i danas su već izbušene čak dvije rupe u drvu.
Ak kupiš metabo nebuš pogriješil sigurno, jer oni imaju samo profi progdam.
Tu u tom cromu ti i popust mogu složiti. 😉
Moj bosch proradio ovako! cijena materija 60kn bat+10kn ostalo-Rad se ne računaKoliko znam ima adapter,za Makitu sa starih crvenih na novije Lion,kolegin poznanik nabavil prek Ebay-a.