Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Znam da ima za nabaviti, ali to oće puknut u pol noći, ili u 3 ujutro i onda nemaš de nabavit, to se meni znalo događati. A auto mora biti složen do jutra.
Poštovani MUHA, onaj vaš "šrauštuk" iliti škripac, (u kojem je stegnuti rotor alternatora) je zavarene konstrukcije, čelični, možda je Vaša samogradnja, ili je kupovni? Ja sam svoje kupovne strgal, pa sam uz pomoć kolega na poslu (tamo devedesetih godina) "iskemijao" čelični, zavareni, taj je konačno jači od moje bedastoče i taj me držiopadne kad ga dobro u škripac ne stegneš.
Mene više čist straj nekaj tu napisat, da ne ispadnem baš preveč glup. Da budem iskren, jedan komad života nesem ni znal da tu uopće ima "L", a kamoli na kojoj poziciji se piše. Gdje god sam čuo za to, čuo sam za anaser, to se kod nas tak veli jednostavno.anlaser, anlaser, anlaser...ako spašavaš Al Naser, onda zovi amerikance... 🤭
Eh sad se nebi stobom složil, to igra kod starih raga i kad imaš istu marku nom stop, i kad je većina djelova ista za delat, a kaj kad dobiš neku mazdu sa rotax motorom? Imaš isto djelova? Ili auto pod garancijom koji je a mušteriji auto do jutra mora bit gotov a nemaš djelova?Znači da nisi spreman, ja ako imam takve situacije u životu uvijek imam rezervni dio koji je od životne važnosti spreman i u rezervi.
Šuti, pisal sam tam u jednoj temi o riječniku stranih riječi u susjednom selu. A nekad si bum dal truda i napisal ih sve u jedan post.Mene više čist straj nekaj tu napisat, da ne ispadnem baš preveč glup. Da budem iskren, jedan komad života nesem ni znal da tu uopće ima "L", a kamoli na kojoj poziciji se piše. Gdje god sam čuo za to, čuo sam za anaser, to se kod nas tak veli jednostavno.
Onda mušterija ide taksijem....Eh sad se nebi stobom složil, to igra kod starih raga i kad imaš istu marku nom stop, i kad je većina djelova ista za delat, a kaj kad dobiš neku mazdu sa rotax motorom? Imaš isto djelova? Ili auto pod garancijom koji je a mušteriji auto do jutra mora bit gotov a nemaš djelova?
Mene pravopis ne jebe, tvrdo mi je bliže i uvjek ga opalim, kad mi i to dopozdi ja bum tukel C pa nek si kvačicu metne kome kakva paše.I mene je stalno strah pisati ono ću, ćeš, će, ćemo ćete, će, a ja drapam uzduž i poprijeko s č, č, č, a nisam iz SLO
Iwanho, ako je ovakvo kućište, to je upeti lager sa sfernim dosjedom.
Od mazalice, pa oko lagera ide jedan prstenasti šlic, kak za seger npr., koji je kanal za mast, a sam lager ima rupicu na vanjskoj košuljici. Bojim se da je tu neki problem i da zato mast ne ide unutra.
Probaj skinuti valjak na ova 2x2 šarafa i zakrenuti kućiše (ako se da) pa onda malo po malo očistiti kanal i pronaći rupicu na vanjskoj košuljici.
HvalaTaj ležaj s linka ti mogu kupiti i poslati đaba transom a ti si ga podigneš u Ponosu ili partneru.
Možeš ga imati u utorak a ako slučajno đaba trans nejde za tvoj kraj imaš ga sljedeči utorak.
Ako ti tak odgovara?