• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
@Kupljenec
Ja znam da ti voliš lomove pa evo slika kak moj junior more 14mm šarafe slomiti, ko da su laserom odrezani.
Jesam poslje najebo dok nisam uspel zbiti nosač rukavca ali sam šarafe odšarafil iz rukavca bez brige.

Prilozi

• 20201212_094738.jpg
    20201212_094738.jpg
    40 KB · Pregleda: 30

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Nemam UMO 8, samo su UMO 6.
Imam ja cca 4 fergazera, ali su svi dotrajali, puštaju im iglice, poluge su razlokane i imaju lufta, a mene takve stvari smetaju. Motori su s kompresijom bog bogova, samo me fergazeri nerviraju...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Hebate pa kak su tak puknuli?
Zahrđali, to je standard zbog suhe montaže kod sastavljanja.
Nakon kaj ga ja sastavim više niko nikad nema problema kod rastavljanja.

Nemam UMO 8, samo su UMO 6.
Imam ja cca 4 fergazera, ali su svi dotrajali, puštaju im iglice, poluge su razlokane i imaju lufta, a mene takve stvari smetaju. Motori su s kompresijom bog bogova, samo me fergazeri nerviraju...
Šteta kaj nem umo 8, imam u glavi pokušaj jednog projekta a neznam jel bu uspelo pa mi žal bacati novce za cilindar i radilicu. Ma, uletel bu nekad neki za probu.

Moram pogledati dali imam kaj u top stanju, moralo bi biti. Ako nađem javim se na pp.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ja mažem (kak vele u mom susjedstvu) s tafatnom ili ti tovarnom mašču 🤭
Klasična tovatna kakva je pri ruci, bakrena je preskupa za takve zahvate.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja na takve stvari bakrenu denem, a vidim neki vulkanizeri ni neznaju kaje to. Bakrena mi se pokazala najboljom.

Ovu koristim.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Lako ti mažeš bilo kud kad ju nisi kupil, moreš i na kruh mazati ako hočeš....
Deni kraj onog lagva na spisak i kilu bakrene ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
To sve sa slike ti je kupila o_O
Budu ti morali ruke na guzicu instalirati da bi mogel tolko delati.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dobro veliš, svaki dan mi sve gore. A sad pogotovo po zimi bu zajebancija. Al me veseli kaj mi je penzija blizu, još 20 let i onda odmor.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Vidiš da sam ipak bil u pravu da nisi mast od svojih penezi kupil 🤭

Ufff 20 let, sreča pa kak čovek bude stariji vreme ubrza i samo leti pa bu penzija prije došla, ali je problem kaj bu još brže prošla.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Kupljenec, bum ti ja poklonil
konjska_krema_250ml_1.jpg.cf.jpg

...kad već delaš kak konj ;) :ROFLMAO:

Najnoviji postovi

Na vrh