Koje od navedenih (ili druge) rezne ploče 125 mm preporučujete za rezanje cijevi, kutnog i flaha malom kutnom brusilicom?
XCO
www.trgo-agencija.hr
XCO/SKORPIO
www.trgo-agencija.hr
Naručite PLOČA REZNA ZA METAL 125X3,0X22,23 A30S FLEXCO online, brza dostava na vašu adresu. Provjerite našu ponudu.
www.trgo-agencija.hr
Koje za kutnu brusilicu s 8500 okretaja. Štitnik na njoj je za 230 mm, i do sad su korištene
Naručite PLOČA REZNA ZA METAL 125X3,0X22,23 A30S FLEXCO online, brza dostava na vašu adresu. Provjerite našu ponudu.
www.trgo-agencija.hr
Ima li netko iskustva s ovima?
Naručite PLOČA REZNA ZA METAL 230X3,0X22,23 A30S FAVORIT online, brza dostava na vašu adresu. Provjerite našu ponudu.
www.trgo-agencija.hr
U ponudi imaju i promjer 230 debljine 1,9 i 1,6 mm, ali mi se to čini preopasno za 8500 okretaja.
Najviše me privlači kupiti fi 180 debljine 1,6 mm, ako nisu pretanke za taj promjer i nakon korištenja s većom brusilicom, do kraja iskoristiti na maloj. Ima li tko iskustvo korištenja tankih većih od 125 mm? Radi se o ove dvije:
XCO
www.trgo-agencija.hr
IO
www.trgo-agencija.hr
@ZJ,
tebi još jednom fala za informaciju da Željeznar (sada Horex) prodaje kraće komade. Dopelal sam bez problema u prtljažniku oko 55 kg kaj bum imal zabavu kad malo zatopli. Cijena je uglavnom 8,64 kn/kg plus nekoliko kn po rezi, ovisno o vrsti šipke-cijevi.