• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,856
Ne znam jel ovo spada pod alate. Ali jel ovaj plamenik čemu? Ima tko kakvih iskustava?

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,856
Plin iz boce.

Za kuhat paradaj, pekmez i pokoji fiš i čobanac.

Nisam u životu kuhao na plin, niti posjedujem išta od opreme samo da naglasim.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,856
Pa zato vas i pitam. Ne kužim se ništa u to.

Ovakav sam mislio uzeti. Max kotlić 30l će biti na njemu.

Osnovni model sa 8 krakova ima promjer od 35 cm i ako koristite propan butan tlaka 50mbar njegova snaga je 8 kW , što bi značilo da je snaga po jednom kraku 1 kW.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,873
Ovakav imam ja,slabo se vidi na etiketi,ja sam zadovoljan njime. I uzmi ovakav regulator da možeš štelati količinu protoka plina
20230202_112229.jpg 20230202_112301.jpg

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,804
Onda uzmi plamenik na koji ti stane posuda u kojoj ćeš kuhati, zapravo malo manji tako da plamen "tuče" po dnu, a ne van ruba posude!
Bolje je (sigurnije) regulator samo na boci!

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,873
Na plameniku ne možeš regulirati pritisak plina,zato je regulator na boci

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
894
Koliko vidim na plameniku ima već regulator? Jel potrebno onda i na boci?
Trebaš obavezno regulator na boci, znači boca > regulator > crijevo > plamenik. Ako uzimaš gotovo crijevo za plin, pipak na regulatoru i plameniku malo namaži tekućim sapunom pa onda nabij.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,695
Za moje potrebe odličan alat koji me vjerno služil godinama.
A gde delaju rdeči?

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,474
Kakve veze ima gdje se radi? Ako nekoga alat zadovoljava i završava posao i služi novac onda nije bitno od kud je došao. Ionako danas kad se naljepnice lijepe kakve hoćeš tko ti garantira od kud je?

Najnoviji postovi

Na vrh