• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,856
Jel spada ovo pod garanciju? Ili šta se moglo dogoditi?

Znači par godina je stajao na zelenom. I Ajd ja sad da budem siguran odnesem iz šupe, kuće i ureda aparate na pregled. Uredno platim sve što treba.

I sad vidim da je na 0...
IMG_20230206_205144.jpg IMG_20230206_204725.jpg

Prilozi

• IMG_20230206_204725.jpg
    IMG_20230206_204725.jpg
    22 KB · Pregleda: 1

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,374
Evo ga park sajd offsajd 😁 6 eurica
Malo su mekši od Uniora, ali poslužiti će.

Jel spada ovo pod garanciju? Ili šta se moglo dogoditi?

Znači par godina je stajao na zelenom. I Ajd ja sad da budem siguran odnesem iz šupe, kuće i ureda aparate na pregled. Uredno platim sve što treba.

I sad vidim da je na 0...
View attachment 57379 View attachment 57380
Ako plomba nije diranja, trebalo bi. Odnesi, saznaj pa nam javi ;)

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,856
Nije ništa dirano. Kako je bio u dvd-u tako je stavljen na svoje mjesto...
IMG_20230206_205625.jpg

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,856
Nije ništa dirano. Kako je bio u dvd-u tako je stavljen na svoje mjesto...

Odgovor je.

Pa šta. Možeš kupiti novi u trgovini pa dođeš kući i za par dana ne radi.

Očito netko umjesto napaćenog servisa samo zaljepi novu naljepnicu.

Pitao bi ja njega da se njemu kuća zapali, a atestirani, servisirani aparat prazan jel bi isto tako odgovorio. Samo opet napominjem hvala bogu da sam vidio da je prazan dok sam čistio,a ne stvarno da se nešto zapalilo.

Ostavio sam ga u DVD-u pa će ga kao riješiti o njihovom trošku i dobit ću novih godinu dana atest 😂.

Ne kažem ja. Greške se događaju. Ali mi je kao privatniku cijeli život uvijek fascinantna reakcija na greške s moje strane i sa strane ljudi na državnoj plaći. Ja ako napravim grešku uvijek ide iz mog džepa i još je velika šansa da izgubim klijenta. Oni kad naprave grešku uvijek je netko drugi kriv i nema veze.

• Tužno
Reactions: ZJ

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,520
Potpuno te podržavam. Iako radim u državnoj službi, često gledam takve primjere i nemogu da se mirim sa tim. Pre godinu dana su došli i u objekt u kom radim da izvrše pregled pp aparata i hidrant ormara. Takođe su samo lijepili nove etikete. Nisam im htjeo potpisati zapisnik jer je bila nedelja nek nose šefu, dve radnice u čudu. Ja im otvorim jedan hidrant ormar koji je pun blata, jer je 2014 bio u vodi poplava , i tada su crijeva bila očajna, niko ih ne mijenja. Od šefa sam imao kritiku jer kako kaže moraju doći ponovo 150 km i donijeti na potpis zapisnik.
Masa zakona I drugih pravilnika bi trebala biti u službi građana, a u praksi to se primenjuje na štetu građana. Voleo bi da nije tako.

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Ima tko kakav dizel agregat za preporučit? Jednofazni, o cijeni ne znam kaj bih rekao, sad idem malo to pogledat pa ću vidjet ponudu. Snaga ne treba bit velika, par lampi u staroj kući i kad je kolinje će se malo više opteretit. Ništa specijalno. Dizel... To mi je dostupno jeftinije. Malo plavi, malo lož ulje, malo obični euro...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,695
Danas, kao i obično, nisam imal pametnijeg posla pa sam malo popravljal stari isluženi alat koji bi još mogel poslužiti.
Moram još malo špicange prilagoditi i pobrusiti, jednu račnu (onu Uniorovu za koju sam rekel da me sa njom budu pokopali) preservisirati i za danas to bu dosta.

Ovo sam rešil ovak jer su popucali štifti ali ali oni dijelovi koji unutra služe kao "kočnica" se nisu izgubili

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,425
Molio bih preporuku za neku dobru lemilicu, sve ove po trgovačkim centrima dožive koji mjesec i onda adio mare, kad ti najviše treba, onda se ladi umjesto da grije 😂 😂

Najnoviji postovi

Na vrh