• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,695
Ako su u njegovu veličinu stvarno uspjeli nagurati snagu koju su napisali na kutiju (u kaj sumnjam sudeči po svojima druge marke) onda je to vrhunski aparat i vrijedi svake kune.
Ma ako su i pola od toga nagurali u njega vrijedi. 400Nm je izvrstan rezulatat i odličan stroj za takve male gabarite alata.

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
484
Na žalost nemam moment kljuc pa da provjerim al svakako će u akciju pa ćemo vidjeti
Ovu sam platio 620-30€ u kompletu sa baterijama i punjačem

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Ee to je sto alat ide po selu , kao i moja mjesalica za beton pa je sad sjeban bubanj :) izvrcali je.
Drugo brusilica mala , dosao rodjak kaze treba mu i otac dao .Vratio je posle 3 dana ,malo kasnije ja uzeo nece ne radi ja otvorio ona izgorila unutra. Zato sve dobro sto imam jednostavno kazem ne mogu ti dati to i kraj , nema natezanja. Druzba je druzba a sluzba je sluzba :D

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,695
@Deda Marek tam je skupo, i još kad čavle kupi..... bankrot.
Ja sam baš danas u svoju ploču zavrtal 6 pleh šarafa na koje sam one turpije obesil

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,510
A ima i v primi regale🤭. I tak se alat preveć ne koristi pa bu manje prašine na njemu🤣🥂

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
484
Ee to je sto alat ide po selu , kao i moja mjesalica za beton pa je sad sjeban bubanj :) izvrcali je.
Drugo brusilica mala , dosao rodjak kaze treba mu i otac dao .Vratio je posle 3 dana ,malo kasnije ja uzeo nece ne radi ja otvorio ona izgorila unutra. Zato sve dobro sto imam jednostavno kazem ne mogu ti dati to i kraj , nema natezanja. Druzba je druzba a sluzba je sluzba :D
Ja ovaj svoja alat ne posuđujem, imam parkside iz lidla za posuđivanje. Nego su mi jedno 7-8 puta provalili u kombi pa počiste sve sto je na dohvat ruke

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
484
Ma najbolje kljuc u bravu i bit doma, sto ne odnese porez odnesu lopovi 😂😂

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,695
To nije kvalitetno, gledal sam neki dan.
Ili osb ploču det.
Kolko sam ja upoznat ti si vec skoro pol radione oblekel u knauf, a ostatak ne stižeš več jedno dve godine završiti..... znam da se trudiš stiči ali jednostavno je sav taj posel brži od tebe 🤭 🤭 😉 😉
Možda je i bolje tak pa sad nekak uglazbi umjesto ploče knaufa neku osb ploču ali ju obavezno ofarbaj u bijelo.
Nemoj se dati nagovoriti kak sam se ja dal.
Meni se tak najviše sviđa jer tu ploču možeš obrisati od prasine, a u ove rupice kad se zavuče neznam baš kak to izvesti.
A opet mi se kod ove sa rupicama svida kaj možeš alat u svakom trenutku razmjestiti drugačije ako želiš.

Najnoviji postovi

Na vrh