Šta ima toliko vrijedno u ovim drkavim Hirschmann pravokutnim sklopkama? Ja mislio da mi to prdnilo na kombajnu pa išao vidjeti koliko koštaju i ispadne da to jedno gov*o košta 300+€, a unutra 3 šarafa, 3 stopice i 3 jebene mesingane pločice s navojem... Tko tu koga jebe?
No ugl, očistio i sastavio, ali problem je negdje u kompletnoj struji na kombajnu, kako nikada kod prijašnjeg vlasnika nije garažiran, kontakti su lepi, hrđavi.
E sad, problem je kad spojim tamo neki đek, koji je za pitaj kurca šta, a hrani neki nebitan pol na prekidaču ruke za kipanje, kad ga uštekam izgubim struju na prekidaču vršalice, kad ga ištekam, struja se vrati.
I onda, kad je uštekan, imam struju na dobavnom polu prekidača vršalice, ali čim je stavim u položaj da radi, izgubim struju, čim ištekam taj đek, struja se vrati i prolazi kako bi trebala kroz prekidač vršalice.
To bi bio neki loš spoj ili se negdje dirka s masom?
Budem se malo s tim zajebavao, pa mi treba koja smjernica jer baš ne pamtim kada radim struju šta se kada i zašto dešava jer nisam bap nešto zagrijan za struju.
Ako ne bude htjelo fercerati i ne bude mi se dalo peovlačiti struju nanovo zbog kratkog roka do žetve, budem palio ručno i dobro...