vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
A kad treba jedno i drugo?
A kad treba jedno i drugo?
Taj mjeri tekučine koje nisu pitke.To kaj buš znal kolko cukora deti v delanec🤔. Ni vrag da si i ti posadil trsje
Kupljenec je spičkal sve pare na broda i suvi parking, pa nema ni za internet da se javi.
Zato je Muhač uskočil da on pribavi refraktometar da se makar napiju od tuge i bola kad za drugo nema 😂😂😂
Dobar je to alat, radil sam par godina sa Proxxonom i bil sam zadovoljan.Ja se baš palim na jedne ovakve..kaj ima kakva konkurencija za ovu garnituru?
Set nasadnih ključeva dubokih 20 dijelni Proxxon PX23292
Set dubokih nasadnih ključeva gedore PX23292 Proxxon 20-dijelni – Obujam isporuke: Nasadni ključevi sa prihvatom 1/4″ (raspon stezanja do 25 Nm): 4, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 […]probe.hr
Pa od Gamaya boga ti 😂😂😂A s čega bu vino 🤔🤭
Još nisu došle v Pevex gotove grabe da se ima v kaj posaditi 🤭Pa od Gamaya boga ti 😂😂😂
Niš nije predugačko ako se dobro skrati..@vlč.puknuti A kak budeš s tim nasadnima šarafil lajtunge od hidraulike? 🤔
Moze link?..dostava? -kod nas ili gore?Imam ja skoro sve od proxxona. Ali kupljeno na njemačkom amazonu. Taj set je 40 eura trenutno tamo.
Kupovao sam sad za božićne poklone onaj set 1/4 po 27 eura komad je bio na akciji.
Items: | €51.46 |
Postage & Packing: | €18.66 |
Order Total: | €70.12 |
Mislim da smo taj ključ več u ovoj temi utvrdili.Kad smo kod alata i vas znanaca alata. Da vidim bez googlanja jel netko zna za šta se ovaj ključ koristi?
Razmišljam da ga prodam, ali mi žao
Kak to obično bude kod svakog od nas uvijek linkamo i kad prodajemo gledamo najskupljeg.Ma jeftiniji neće biti. Tj. Mislim da takve stvari baš i ne gube na vrijednosti...
@MUHA jesam već rekao da sam ostario. Šta da vam kažem...
View attachment 67924
106Koliko € ?