Iwanho, ak ti bu lakše, ja imam jedno 8 kutnih brusilica i jedno 6 bormašina, pa slobodno ti imaš dvije.
Ni neznaš kolko ih imaš, a sve stoje jer nema s njima ko upravljati a tam neki čovjek bi upravljal a nema nijednu....
Iwanho, nisam se htel uključivati u raspravu kad si bil u odabiranju nove bušilice i drago mi je kaj nisi ponovo Boš uzel jer i sam sam se opekel nedavno s njihovim alatima.
Uostalom, za kaj su ti uzeli 500 kuna ako je pod garancijom?
Imal sam malu brusilicu i bušilicu od Bosch-a i bil prezadovoljan s njima. Nakon godina jašenja na njima jednostavno su se potrošile i poderale a za večinu kvarova sam kriv ja jer sam ih mučil s onim za kaj nisu.
Pošto sam bil zadovoljan logički odabir je bil uzeti istu marku.
Bušilica je bila dvaput na popravku u godinu dana, a i sad je u biti neispravna. Ali dobro, imam staru Iskru koja ju mjenja tak da....
Brusilica ruži u glavi ko sečkara a oni vele da je to u redu, izvadili su jednu pločicu i sad se grije a ruži ko i prije, nedavno se sjebal kabel kod utikača a stara je malo više od godinu dana.
Àli, od kad mi se neki dan na Bosch-ovim disk pločicama na novom disku na niti 500 km. odljepila naljepnica rekel sam sebi fala lepo ali nikad više