• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,487
Kak ono podravci vele, dišel je v pemziju kaj se ovog foruma dotikavle, nažalost.

Neki dan smo se čuli brzoglasom, usporil koronac naše deuženje, dobro je, bavi se poslom kojim se i prije bavil jedino kaj je malko stariji.
I sve vas pozdravlja :giggle:
Aaaa to je bio najjj forumaš,,,, ovog foruma,,,,
ti zadnji postovi i ja sam tu umiješani krivac,, al nekrivim,,, moderatori su tu radili svoje poslove,, po meni pretjerano,,, i ode čovjek od koga se imalo šta saznati,,,
ako nije živ....... laka mu zemlja...
ako je živ.... laka mu korona:ppozdrav:

dohtor

Član
Tu od
9 Lis 2011
Poruka
216
Einhell TE BD750E....

šetao jednog dana po trgovini di se prodaju igračke za veliku djecu i tamo stajala je ona.... onako, pubertetski se zaljubio u crvene linije elegancije, ali kako to u pubertetu biva, nikad novaca osim za marendu.... i vrijeme je prolazilo, ona i dalje je tamo stajala....

ona....

i tako jednom u vrijeme korone, ali post potresa, virtualno se šetao po njemačkom beju i ugledao ponovo nju... samo udavala se za puno manji miraz, jer jadna bila uz napomenu "samo za dijelove"....ovoga puta ostalo nešto love od marende i odlučio se na njeno osvajanje.....

dostavili je i krenulo naše upoznavanje.... ubrzo se upoznali i otkrili su se razlozi manjeg miraza.... otpor među namota je bio svakakav....

malo lema i zaštukala se prekinuta žica elektromotora....

za sada radi ispravno, ali kao i u pravom životu, vanjska ljepota je slijepilo za zdrav razum...

ugl za 3000 novaca koliko košta kod nas stvarno ne opravdava toliko lošu kvalitetu izrade....

novi original elektromotor 1100 novaca u servisu...

Posljednje uređivanje:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,522
Dobro da si ga popravil. Inače, ja bi na nju gradil 6-polni motor da se malo pristojnije vrti.

dohtor

Član
Tu od
9 Lis 2011
Poruka
216
mislim da ću dok orem morem, napravit nešto da se može montirat neki normalan motor....

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,522
Kaj ta tvoja ima varijator?
Praktično, ali se prebrzo vrti u najmanjoj brzini.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Bolje da ti je motor zgorel, to se nekaj napase gore, nego da ti se podrobila letva ko na ovom Lidel proizvodu.
Ta je samo za u smeče.

20200617_113049.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,522
Nebi rekel. To je bilo samo na popravku.
I, da ta zbilja niš ne valja.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Ma čekaj ti isto imaš lidl alat @MUHA?
Kaj si ti po glavi pogorel. Jedino kaj od tog smeca iz lidla imam su nareznice, a njih sam na poklon dobil.
Lažem, imam i pumpu za gorivo pretakati, a i ona je poklon bila i u kutiji je zapakirana kak je i došla.
Radno odijelo koje sam također na poklon dobil sam poklonil dalje.

Bušilica je bratova, on je isto lidl manijak i nije za dijelove, popravljala se bude :hahah:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Pa to je staro par let. To kaj zgleda ko da ništ nije delalo je samo dokaz kvalitete jer stvarno nist nije delalo.
Sreca pa je kutiju saćuval pa bu mu zapakirana manje mesta zauzimala :hahah:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,632
Ti si totalno u pravu kaj se tiče alata, posebno onog iz Lidla. Meni se čini da se u Lidlu splati kupiti alat za koji imaš posel u iduće dvije godine, na kojem se bu više put isplatil. Na kraju moliš Boga da rikne prije nek prejdu 3 godine i imal si ga gratis na upotrebi.
Problem smo mi koji alat trebamo 2-3 put godišnje po vuru dvije. Profi je preskup kaj bi skupljal prašinu i onda se obično odlučimo za taj iz Lidla ili sličan. Neki put je ok, a ponekad se i nasanjčemo ko ja z malom električnom bušilicom koja je riknula tama po isteku garancije. Napravil sam s njom možda 20-ak luknji i 5 put nabrusil nož od strižne kosilice. Bila je dobra dok se nije zdimila.

Najnoviji postovi

Na vrh