• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
To je isti klinac kao Unior LS 120 koliko ja vidim, mislim da nema greške jer se malicko čini robustnije od Uniora. Imam set LS-a već 5 godina i koristim ih stalno, nemaju puno znakova umora, ali uvijek se bojim da će roknit jer dijeluju tako krhko i tanano 🙈 Ali gdje je Maxx 13mm ključ koji izgleda baš nabrijan, kao debeo i čvrst, puknuo kod viljuške. Unior se malo savio kod napinjanja, gdje sam mislio, e je*eš posao, ode i ovaj... Odšarafio šaraf i dalje je ravan kakav je i bio, malo se s vremenom ako se koristi na težim šarafima vidi koji otisak u vilici, ali ja ih ni ne štedim pa prema tome...

irvine156

Iskusan lik
Tu od
10 Svi 2012
Poruka
797
Je bolji, ali i skuplji bar 30-40%.
Proxxon je po meni srednje visoka kvaliteta sa "prihvatljivom" cijenom.

Posljednje uređivanje od moderatora:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Wurth i Beta profi alat. Po mom misljenju iznad njih je Stahlwile i Gedore. A mozda jos koja marka, koju ne poznajemo.
Wurth nije nikako i nikada profi alat.
Gedore da, Hazet da, Beta da, Facom da, Usag da,Bacho da.
Stvar je izbora ko kaj voli. Ovo su profi alati.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Wuerth je trgovačka firma koja rebrandira tuđe proizvode i prodaje pod svojim imenom (kak i Berner, Foerch…).
To ne mora značiti da prodaje škart (električni ručni alati su plavi Bosch, npr.)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Wurth nije nikako i nikada profi alat.
Gedore da, Hazet da, Beta da, Facom da, Usag da,Bacho da.
Stvar je izbora ko kaj voli. Ovo su profi alati.
Ako ja dobro pamtim od večine tih profi alata si sa nama podjelil slike slomljenih alata.
Ono jedno vreme su išla baram dva dnevno 🤭

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Kolega nije napisao za što mu uopće treba alat i što misli raditi, pošto se tu raspituje sigurno ne bude radio s njim svaki dan i koji god da uzme ne može pogriješiti. Po meni svi ovi skupi alati trebaju za radione gdje se koristi svaki dan.

Najnoviji postovi

Na vrh