Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,928
Rupe za klince!
Meni se čini da bu vino v lagvu došlo iz Francuske...manje vremena treba čekatiMeni se čini da bude i bačva došla iz Francuske. Domaće budu samo stupovi i žica.
Onda bum spremil tu alatku u ulje da ne zahrđa, jer dok bačva dođe na red..........Za ljevu alatku bi ti kupac Kupljenec mogel biti.... on traži meštra bačvara pa možda krene sam u izradu da bi proizvod ispal po ps-u i njegovim željama
Ja mislim da bu vino stiglo u prahu, najlonskoj vrećici od 5 kg!Meni se čini da bude i bačva došla iz Francuske. Domaće budu samo stupovi i žica.
Samo kaj više nema ni takvih panti, a kamoli alata. U radioni tata ima električnu tu kopačicu, al zadnji put sam ga videl da je s tim radil pred 16 godina. Kaj ćeš, više se ne rade takvi prozoriLijevo je struga za skidanje kore, desno me podsjeća na "krajcmasl" za kopanje utora za pante na stolariji.
Nemoj u ulje tako ti svega, pojelo bu ovo malo ruzine kaj još drži to sve skupa u hrpi.Onda bum spremil tu alatku u ulje da ne zahrđa, jer dok bačva dođe na red..
Kolike rupe? Ak je 10x10, može Elektrotehnika, negdje do 2mm debljine.Dali tko od forumaš zna tko bi mogel napraviti sita za čekičar sa kvadratnim rupama,ili ako tko zna tko bi imal CNC štancu .Ako nije u dobroj temi neka moderatori nađu odgovarajuću temu