A da se vratimo na početak,ionak se vrtimo u krug.
Pa za 50€, prodam 3 neispravna 😛....
Idealno za učenje.
Ma neeee, mi prvo napišemo 2-3 romana i onda donesemo odluku da idemo učiti pisati slova i abecedu.A da se vratimo na početak,ionak se vrtimo u krug.
Vidim žustra rasprava oko švasaparata, neki dan tražio nešto u Makita dućanu u Zaboku i naletim na interesantni univerzalni švas-aparat:
Telwin mig/mag inverter Technomig 210 dual Synergic PRO 816231 tp24
TELWIN mig/mag inverter TECHNOMIG 210 dual Synergic euro Nova generacija mig/mag invertera. Mala težina i jednostavna podešavanja parametara. Za održavanje postrojewww.tena-g.hr
Dojmio mi se jer može sve, evo i službena stranica, ima i PDF s tehničkim karakteristikama:
TECHNOMIG 210 DUAL SYNERGIC | Telwin
Microprocessor controlled, MIG-MAG/FLUX/BRAZING/MMA/ TIG DC-Lift multiprocess inverter wire welding machine. Technomig Dual Synergic is confirmed as the perf...www.telwin.com
Telwin je jedan srednje dobre marke koliko sam shvatio od bravara koji rade u našoj firmi, uglavnom samo to koriste..... i nešto Kempi...
Dobro te savjetuje ZJ, sad misliš da ti je dovoljan aparatić, inverter , manje amperaže, kratkih kablova, jeftiniji......cijena mu je reda veličine 150-200 eur.Ovo je (po meni) neki optimum za početnika. Nema naprednih funkcija (puls npr), jednostavan zaslon, razumna cijena:
Co2 Aparat Za Zavarivanje AKCIJA - SYN MIG TIG MMA 200 - Proinstal
Aparat za zavarivanje PROINSTAL SYN MIG TIG MMA 200 3 u 1 aparat je za zavarivanje sljedećim karakteristikama: MIG/MAG/FCAW zavarivanje do 200A– zavarivanje u zaštiti plina neaktivni / inertnim (MIG, npr. Argon) ili aktivnim (MAG, npr. CO2) plinovima. Plin i žica za zavarivanje izlaze iz...proinstal.hr
Ovo ti je isti aparat s priborom, ali kupi samo ono kaj ti treba:
Proinstal SET PRO MIG 5 AKCIJA - Proinstal
Popis opreme iz seta: Aparat Proinstal MIG Co2 MIG TIG MMA 200 A – 1 komad Gorionik KD 24 ERGO – 3 metra Kabel za masu 25mm2 – 2 metara Žica za MIG(Co2) zavarivanje 0.8mm 5kg u kolutu – 1 komada Crijevo za plin duplo armirano – 2 metra Obujmica – 2 komada Kožne Rukavice – 1 par Kontaktna...proinstal.hr
Kad budeš išel nekam oko ZG-a, najavi se, navrati u Sv. Ivan Zelinu, pa porazgovaraj su dućanu. Čovjek ti bude pomogel ispravno odabrati.
Ima boce s plinom, regulatore tlaka, žicu...
Ja bi odabral kabel za masu duljine 3m, a kabel za elektrode i pištolj za CO2 duljine po 4m.
A jbg poslušaj iskusnije od sebeNemam ja sa sobom šta riješiti kad se kužim u to mara u krivi.
Ja sam htjeo kupiti jeftini aparat na elektrodu da mogu 3 stvari godišnje povariti.
Sad kupujem svemirski brod sa 14 kratica, punjenju žicu i co2 bocu 😭
A ne, pogrešno razmišljanje. Kad se izverzira, bude naš Zoran89, pravi majstor varioc, budete vidjeliMa neeee, mi prvo napišemo 2-3 romana i onda donesemo odluku da idemo učiti pisati slova i abecedu.
Off
mislim da ima danas več i mobitela s kojim se može vršiti zavarivanje prek' vifi i blutud aplikacija, bez žica i tipkica, a displej je taman veličine ciglice 🤕🤓😅😂🤣😈
Al ga mi znamo zastraniti, čovjek napiše da nezna var potegnuti, da prvo mora naučiti pa onda 3 put na leto koristiti, a mi mu sugeriramo svemirske stanice... Ono jeftino samo som dva ojera...
Na jeftinom aparatu se ne uči, to je stara zavarivačka.Kupi onoga za 50€. Probaj, uči se, lako zaboraviš na tih 50 € i ako te ne zadovoljava kupiš jačega.
Pa kad suseda vidi kak sused vari, odma bude i kod nje posla u fušuAko 3 put godišnje treba rastopiti elektrodu, ne bude baš jako brzo postao rutinirani zavarivač, ali neka proba, želim mu svu sreću ovoga svijeta u tome i neka me u najkračem vremenu demantira 🥂
Ak ti trebaju samo elektrode kak pišeš već tri stranice i aknti s cjenom ok,kupuj to. Zašto,nemam pojma možda zbog garancije, možda zbog toga kaj sam ......