• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,384
Dakle evo slikice
IMG_2026-04-19-145420.jpeg

Ovako spojeno bude cca 15 min…sje… baterija se “napuni do cca 12-13 V i stavim je na pravi punjac na struju a on nakon 5 minuta pocne blinkati i cevena i zelena (dakle javlja gresku), ja provjeriti a baterija opet na cca 2-3-4 V…
Ipak joj nema spasa?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,829
Vjerojatno ne.
Otvori ju i izmjeri napone na pojedinim člancima.
Po ovom kaj si napisal, 2 od 5 ne valjaju.

Edit
Sad vidim da joj ide 8.godina.
Reci joj hvala i spremi ju u vitrinu

Posljednje uređivanje:

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,384
Evo isprobao 4 su na cca 3,5-3,6 a jedna je na 0! Cista 0!!!
Nije se naradila ali vrijeme radi svoje.
Hvala na znanju @ZJ!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,331
To mjenjanje jednog članka je vatrogasno rjesenje i ta baterija je dobra za prodati, ali za posel nije.

Mislim, nemam ja baš nekog iskustva s prodajom ali znam da kad sam na daljinskom od televizora zamjenil jedan članak onaj stari je sjebal novog.
Isto tak znam da je nekad veliki Ursus imal dva akumulatora i oni koji su mjenjali samo jedan nisu imali sreče.
Isto tak sam nekad mjenjal članke na trakcijskim baterijama, ali to je bilo nekaj sasvim drugo. To je bilo na firmu..

Najnoviji postovi

Na vrh