za čeg ti čekaš ? ratarstvo ili stočarstvo
Ratarsto.Čuo sam danas da za ratare nema ništa do 15.3,ali mislim da to nije istina.
za čeg ti čekaš ? ratarstvo ili stočarstvo
znaci opet najebali, sigurno će im isplatiti uz plaće i kamate
gospon MF nemojte me tješiti da će poticaji tako BRZOOOOOOOOO:fiery:Ratarsto.Čuo sam danas da za ratare nema ništa do 15.3,ali mislim da to nije istina.
gospon MF nemojte me tješiti da će poticaji tako BRZOOOOOOOOO:fiery:
pročitao sam malo i komentare ispod tog teksta,pa ljudi moji nas napadaju sa svih strana,svi misle da smo uhljebi,niškoristi,profiteri,bitange i sl.,ne mogu vjerovati.pita jedan pametan zašto nebi i on dobio poticaj zato jer hoda na posao?treba njemu lijepo objasniti prvo da ne gura svoju njušku gdje joj nije mjesto a drugo da je i njegov poslodavac najvjerojatnije korisnik poticaja za zapošljavanje recimo kojeg najvjerojatnije zlouporabi jer prvo zaposli i uzme lovu pa onda otpusti pa opet zaposli i uzme lovu i sve to radi jer ga nitko ne kontrolira.pa neka taj dotični prvo otvori "lampu"pred svojim gazdom a onda tek nama nek pametuje,to bi bio moj savjet svima takovima.žalosno je kaj dopuštamo da nas svi u državi blate i ismijavaju a svi žive od hrane i onoga kaj proizvede seljak,dal naš ili bilo čiji drugi.
evo pustili i danas još 18,5 milijuna na račune.još tak oko 150 uplata i bit će sve isplaćeno
evo pustili i danas još 18,5 milijuna na račune.još tak oko 150 uplata i bit će sve isplaćeno
a šta nikome ništa nije sijelo a dvije uplate