u pravu si prijatelju "kontam" ali ne mogu čitati komentare nekih koji govore da im poticaj nije potreban i to iz dva razloga.1-taj poticaj sastavni je dio eu i imaju ga sve članice i siguran sam da ga dobiju onda kada je i rok i taj za taj poticaj glasali su svi koji su zaokružili "da"na glasačkom listiću(ja nisam!)na referendumu kao sastavnom dijelu unije.2-ako ne žele primati poticaj neka naprave zamolbu za brisanjem i kvit 3-svatko treba uzeti ono kaj ga ide i kaj zasluži mi to jesmo zaslužili samo što to mnogi tumače na krivi način pogotovo oni koji se nikad nisu bavili poljoprivredom i koji misliju da nama cvjetaju ruže.u toj istoj EU-"ropskoj" uniji postoje poticaji za sve i svašta samo tamo ima ipak malo više poštenja nego kod nas 4-i ja sam za to da se ti poticaju ukinu ali neka sve ima svoju normalnu i realnu cijenu a ne ovak kak je trenutno mislim na repromaterijal i sl.dok god naše stvari su jeftinije vani nema nama napretka a dok god je ovako tako dugo koristi ono što te pripada,nismo mi bitange nego veoma radni i marljivi ljudi samo što nas nitko ne cijeni a to smo si sami krivi.na kraju da vas pitam nešt!--Koliko puta je recimo netko iz komore ili iz seljačkog saveza održao ozbiljniju konferenciju za medije i građanstvo(ali ne prije prosvjeda) i svima probao rastumačiti konkretnije što seljaci žele i ukaže na neke druge stvari gdje se mi ne slažemo s nečime van sektora poljoprivrede ?to kaj se jednom godišnje izađe na ulice samo nas ljudi psuju jer neznaju pravu istinu.zašto mi nebi recimo tim kojima nije nešt jasno rekli neke stvari,pozvali ih na mjesec dana kod nas na posao kad su na godišnjem pa da vidimo koliko bi izdržali