A šta se drugo uopće moglo i očekivat. Kad ni predstavnici seljaka nisu odlučni, Pitanje je kad ćemo dobit i koliko bitno je da je premijer tražio ministra političara a ne onog koji zna šta treba napravit.
Jel ima kaj novog oko isplate poticaja..:?:[/QUJe li bilo kome sjelo poticaj za 2012 god?
Evo kaže mi stara danas da joj je porezna uzela od poticaja za dug, ostalo sjelo na račun. Koliko čega ne zna ni ona, jer ima i zemlje i krave, a ja to baš ne pratim pa nemam pojma.
seljančice,napisala si da imaš studenta u metropoli,imam i ja (samo ne u metropoli nego u Požegi),drugo imam dedino zlato od godinu i pol,pa sad odredi godine da nedemo u detalje al tu smo si negdje:Kiss:,jesi kupila gorivo....?
Evo jednog djela teksta na jednom portalu iz 10.mj 2012
Jakovina je podsjetio da je seljacima isplaćeno i 400 milijuna kuna preostalih poticaja, te je pripremljen sustav da već u siječnju 2013. počne isplata potpora za proizvodnu godinu 2012., za što su već osigurana sredstava od gotovo dvije milijarde kuna.
Znači sredstva su več 4,5mj osigurana!!ZA KOGA???????????
Samo lažu i lažu , pa kad će to prestati .envy):
Evo da se osvrnem na sve ovo ,stanje je sljedece imam duga za doprinose manje od poticaja i blokiran sam .. po ovome sto citam od vas uzeti ce mi u fini i naplatiti dug sto ja nemam nista protiv ,, ali u dugu mi je i dosta kamate a po ovome sto objavljuju kamatu ce oprostiti ako se napravi reprogram ili podmiri dug u cijelosti............................ Isao sam u ured porezne u Đakovu i oni nista ne znaju....
E pa sad za mene je bolje da isplata ne ide dok se ne donese u travnju zakon o oprostu kamate kako najavljuje sefica porezne..........................kamata imam oko 20 000 kuna
Dug ne mogu vratiti reprogramom jer traze svaki mjesec ratu a ne zele kvartalno jer nemam drugih primanja osim ratarstva a znamo da je to sezonski novac..
Po tome ako sada isplate poticaj meni ce naplatiti i kamatu i dug pa mi nece nista ni ostati.. Ako poticaj bude kasnio mozda ce u meduvremenu donijeti ovaj zakon pa ce mi u đepu ostati ta kamata,tih 20tisuca...
Na kraju situacija je takva da trenutno nemam ni za gorivo niti cu imati uskoro..
Vjerujem da među vama ima jos dosta sucajeva kao sto je moj.
..U poreznoj ne mogu napraviti preboj posto se ne zna iznos poticaja po jedinici povrsine tu jebe lud zbunjenog !!!!!!!!!! Evo to je moj slucaj ......