Stigao poticaj Punih 400 kn Površina 4,3 Ha
Stigao poticaj Punih 400 kn Površina 4,3 Ha
Pozdrav svim cijenjenim forumašima
Za dobivanje poticaja potrebno je biti u sustavu poreza na dohodak. Može mi netko konkretno reči šta je sa umirovljenicima ? Da li umirovljenici imaju pravo tražiti isplatu poticaja ?
Ako ne prelaziš 24000kn poticaja nemoraš biti u sustavu poticaja a pravo na poticaj imaju svi koji su prijavili Opg ili nešto drugo i sve ono što treba bez obzira dali su penzići ili radnici ili mučenici kao ja.
zna li netko, kakav je postupak s OBAVJEST-ima što smo dobili vezano za onih 15% poticaja za plaćanja iz 2009 g za proizvodnju 2008 g , te obavjesti bi trebale biti naplative u lipnju ove godine, istu nisam prodao banci dali je nju potrebno vratiti u ministarstvo (kao vaučer) ili ne i samo čekaš da uplate novce u lipnju...:rolleyess:
Ti ju nisi ni unovcio niti vratio?
Probaj otic u banku "prodat" ju.
Jel to ona obavijest na papiru da ćemo dobiti određeni iznos novca tj zaostatke, pa ja čekam tu isplatu ko ozebli sunce, a vi sad da treba s time u banku?
Di si se ti sada toga sjetio?
Taj papir je unovcen jos u prvom mjesecu ,ili cak u prosincu. A isplata je ili bila ili ce biti uskoro,ali samo onima koji su VRATILI papir natrag u ministarstvo,a ti to nisu napravio.
Stoga,ili zovi ministarstvo,ili probaj u banci dobit lovu,sto je moguce.