Ivica Blagaj
Član
- Tu od
- 13 Velj 2011
- Poruka
- 470
Da, pa tak sam i ja zamislil, samo možda nisam dobro i razumljivo pojasnil..
da, pa tak sam i ja zamislil, samo možda nisam dobro i razumljivo pojasnil..
ok si pojasnio samo mi se tvoj model cinio pre malo kritican prema toj da tako kazem megalomanskoj proizvodnji i poticanju
sad nađoh podatak da belje radi 20 000 ha zemlje
Aha, zato sam napisao da je to koncept..za stope bi trebalo napraviti analize i uzeti u obzir obilježja regije...
Isto ko što bi trebalo korigirati po mikroregijama iz razloga što za obradu zemljišta prosječne veličine 0,2ha i 20ha, te nagiba od 10% i ravnice netreba ista količina vremena, energije, raspoloživih strojeva i njihove snage..
BLAGAJA ZA MINISTRA I MENE ZA TAJNIKA :drinkers:, AL BI RASLI POTICAJI ZA TOV.
JE MASU TIH KTITERIJANITKO NIJE UZEO U OBZIR NITI SE POZABVIO NIMA,
IST KAO NAPR DODJELA PLAVOD DIZELA?
ONAJ TKO IMA PJESKOVITO TLO U PODRAVSKOJ RAVNICI ILI SPAHIC U NOVSKOJ GDJE SU BRAZDE KO DA SI RIGOLO
to u prevodu znači ?????
slovenci su po općinama mjerili prosjećni nagib terena i po arkodu ili katastru vidjeli prosječnu veličinu površine i mislim da po tim kriterijima izračunavaju koeficjent za obračun. (po meni pošteno)
e ima jedan problem, da bi bio ministar nemožeš raditi i razmišljati po ovim načelima o kojima pišemo, jer sljedeći dan više nisi ministar..
Interesne skupine preko lobija i politike imaju dosta utjecaja pa je to dosta teško provedivo..
U bivšem sustavu gdje nije bilo toliko takvih utjecaja bi to možda bilo provedivo..
Dali ste svi dobili poticaje?? čujem nešto da svi koji su dužni više od 500,00 kuna Poreznoj upravi, nisu i neče dok to ne podmire??:roll:
Ima li tu istine?? jel netko dužan, a dobio je??
ja sam bas zvao prijatelje iz sela i nitko nije dobio a svi smo preko 50 ha i imamo malo duga u poreznoj..
Nema ti sta tko govoriti, to je od davnih dana tako. Prvo se namiruje drzava, pa onda drzava tebi isplacuje pare...
izgleda da nema poreznih duznika koji su dobili pare...
Ma izgleda da nisu svi još dobili poticaj, bar u mom kraju ima onih koji nisu su sustavu poreznih obveznika i nisu dobili poticaj, ima onih koji jesu pa dobili i onih koji nisu, tko zna po kojem oni to principu isplaćuju