dmatkovic96
Član
- Tu od
- 7 Sij 2009
- Poruka
- 163
Ma prijatelju, bili su sitni ženski telci od junica,a takve sigurno ne kupuješ isto kao i ja, tak da nebudu bikove izranili od njih a da su bili muški več bi se nekud stisnuli
što se tiće Belja i isplate telića ,to je istina jer oni te otkupljene teliće plačaju tek kad im sjedne poticaj za mljeko sa njihovih farmi:madmana::madmana:
Ne morate se brinuti!!!!!!!!! Sestra mi radi u poreznoj upravi i nema šanse da vam itko uzme novac jer su poticaji (kao socijalna primanja,pordiljne naknade i dječiji doplatak) izuzeti od prisilnih naknada i blokada! Dakle ako ste u blokadi pozvat će Vas iz banke i predložiti vam otvaranje računa tzv 35 na koji će vam novac biti isplaćen u cijelosti! Po zakonu su sve banke to dužne i čine tako sigurno!
Samo nek gospoda isplate
ovo sam procitao na drugom forumu danas,,,,,
a daj nemoj zezat! pa ja sam mislio da odmah plate!
Evo prije nekoliko minuta sam zvao agenciju i oni kažu da što se tiče duga u poreznoj oni nemaju ništa sa tim, a nakon toga sam nazvao kolegu koji radi u poreznoj i on mi je odgovorio da ni oni nemaju nikakvih informacija da se dužnicima ne isplaćuje poticaj. Imam nešto duga po posljednjem obračunu PDV-a. U ovih 50% trebao bi dobiti oko 13000kn
a zašto su skinuli onaj dokument sa agronet profila,kad sam prvi puta išao gledati bio je dokument ODLUKA O ISPLATI 2011 ili tako nešto,tamo je sve pisalo koliko trebam dobiti i šta je odobreno a šta nije,sad toga više nema tamo??? i još jedno pitanje ako netko zna,piše taženo 1500kn za teže uvjete gospodarenja,odobreno 410kn,umanjeno za 1100kn,razlog-financijska disciplina????
evo dragi kolege,najfriškija vijest drito iz ministarstva,ljubazna gospođa mi je objasnila da naš jakovina ima danas sastanak u ministarstvu financija i da se bude vidjelo sa poreznom zašto nas oko 75 000 korisnika još nije dobilo ništa poticaja,ona uglavnom ne zna dali neki nismo dobili zbog duga ali bude isplačeno sve u roku 7 dana e pa sretno nam bilo:madmana::madmana::madmana:
Voćarstvo sjelo 50%