Tko je rekao, kome i kad?rekli su ovaj tjedan ali ja mislim da nemaju novaca pa nas stalno vuku za noswhew):
Nazovi pa pitaj, čovječe...pošalji upit sa podacima OPG-a i brojem zahtjeva na mail info@apprrr.hr , obično drugi dan odgovore...Dali ima itko kakvu informaciju za nas koji još nismo dobili prvi dio,jer sutra je zadnji dan po zakonu za isplatu
Zato što je, pretpostavljam, jedinstveni zahtjev pa ide sve zajedno. Ako si slučajno u velikom prekršaju gubiš pravo na sve...Ali ja nekaj ne kužim. Pa kako budu kontrolirali krave dojilje kad nikakva inspekcija nije bila kod mene niti ove niti prošle godine? Pa ne mogu krave dojilje kontrolirat iz zraka. Zemlju to kužim da mogu. Zašto mi nisu isplatili poticaj za krave dojilje i za mlijeko. Mislim...nebuloze do neba.:icon_eyes:
Pa to sam napravio prije 3 dana ali još nisam dobio odgovor zato i pišem na forum da vidim dali itko sta zna!Nazovi pa pitaj, čovječe...pošalji upit sa podacima OPG-a i brojem zahtjeva na mail info@apprrr.hr , obično drugi dan odgovore...
Ja ne mogu naći nikakav dokument po kojemu bi danas trebao biti zadnji dan za isplatu prvog dijela!?Ma užas,a najbolje je to da je danas zadnji dan za isplatu prvog djela poticaja a od uplate još nista!Ne znam sta oni misle sa time.