Ja dobio.
Sjelo i meni danas, ajmo zaokružit HDZ
Ja dobio.
Neki nikad zadovoljni, da, bolje bi bilo da nismo dobili nista. Reci " hvala lijepo, ko vas hebe" i u nedjelju zaokruzi hdz.
Ja sam za oko 1ha eko vocnjaka dobio sada 600kn.
Evo takve ljude ja volim, objektivne, oženili nas i plavi(malo više) i crveni, a najviše smo si sami krivi što nas šišaju ko ovce kako njima paše.Misliš ako se to zaokruži da u idući ponedjeljak počinje teći med a u utorak mlijeko. Previše su me se naj**ali i jedni i drugi da bih im više išta vjerovao.
Tako je i Bambi trčkarao po livadi ko naš Adonis, vjetar mu je puhao u leđa, i onda je dobio kuglu u plećku...
E lijepi moji plavi, kaj stvarno mislite da vam bu bolje s kradezeovcima? No bu vam kak vam bu, sami ih birate. Mene brine to kaj i mi koji ih ne želimo morati kusati ista g.... Ali ovo nije politički forum. Ja iskreno uopće ne kužim kakvi su to poticaji, sjele tri uplate za nešto,a za kaj pojma nemam. No bolje da su sjele nego da su ustegnuli.Heheh bolje da nisu nista, a na proljece sve. Ovako ce biti drz ne daj. Ko im da glas za tih par sto kn. posvadio se s pamecu. Osim onih koji su u 4 godine odjenom postali poljoprivrednici, a nisu imali ni kvadrata svoje zemlje.