evo dokaza, ne da čemo se vratiti u Jugu mi idemo nazad u Tursku!!! još 100 godina u rikverc
E sada mene zanima zašto se jednima smije napisati puno ime, a druge se piše sa zvjezdicama. Nisam pristaša nijednih ni drugih, ali ako se po svim medijima govori i piše o jednima i drugima sa punim imenom zanima me zašto se ne može i ovdje.
Možemo i lajati na mjesec...ali koja korist?
U svim zemljama sustavi su dvopartijski, pa i pri nama. MOST je samo unesel neravnotežu, iz koje se vuku ove posljedice. Domoljubna koalicija si je upropastila šanse koalirajući s onima koji ni sami ne znaju kaj hoće.
SDP nebi poželio više na vlasti radi previše neoliberalnih stavova i pokušaja sa školstvom i drugim društvenim eksperimentima. Za vrijeme SDP-ove vlade iselilo se više ljudi nego za ijedne prije. Nemojte to smetnuti s uma!
Glede Juge: i ja žalim za dobrim stvarima, ali nisu sve bile dobre. Jasno, pamtimo samo dobro, loše (pre)lako zaboravvljamo. Pitajte starije koliko je ljudi ubijeno i proganjano bez razloga? Sjetite se metenja tavana i prisilnih zadruga, cinkanja susjeda, šikaniranja vjernika (svih vjeroispovjesti) itd.
Vlada nije samo ekonomija, već cjeloviti smjer društva. A tu SDP nije briljiral, niti ikada bude.
A glede poticaja...bit će...jednom...valjda.
Prvo naslov na agroklubuoljoprivreda među proračunskim dobitnicima a onda u par minuta promjena u roračun za agrar: tresla se brda, rodio se miš!
Mogao bi pročitati cijele članke,a ne samo naslove!