adonis basser
Aktivni član
- Tu od
- 26 Velj 2013
- Poruka
- 1,223
Rekoh da i izostavimo to. No samo prenosim ono iz njegovih usta.
Ako si mladi europejac onda je to relokacija, ako si stari konzervativac onda je krađa.
Vjerovatno ga malo duze znam od tebe pa znam da mu je nacelnicki uspjeh 0.
A gle, to je ono kaj ti pricam, vi slavonci bi zaje..li jedan drugoga za "šaku dinara" : ( to je moje 12 godisnje iskustvo u radu sa Baumax Osijek ) .
Taj Panenić koji je : postao načelnik opcine Tompojevci predvodeći neovisnu građansku inicijativu koja je nastala iz revolta dotadasnjim vođenjem opcine, sveučilisni je specijalist poduzetnistva, predsjednik Hrvatske mreže za ruralni razvoj, clan upravnog odbora međunarodne organizacije Dunavski centar za kompetenciju, koordinator programa Svjetske banke pri Ministarstvu regionalnog razvoja, čovjek koji je pripremio vise od 50 projekata vrijednih preko 100 milijuna koji su financirani iz fondova EU, projekat koji je on vodio ( navodnjavanje opcine Tompojevci ) proglasen je najboljim lokalnim EU projektom od 2012-2014. godine...
Dok za takvu osobu netko veli da je njegov uspjeh 0 i da joj je najveci uspjeh zamjena rasvjete u svojoj opcini, pitam se gdje je tu tvoja objektivnost viđenja prave istine i zelje za pomakom u bolju buducnost ?
Pa daj samo pogledaj biografiju Karamarka : http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/tomislav-karamarko-biografija-57790-622447-622447-622447 . Pa ljudi božji kaj je taj čovjek dobrog u svom zivotu napravio da mi idioti vjerujemo u njegovu totalitarno desnicarsku figuru ?
Ni Milanovic ne odstupa puno od Karamarka, samo kaj on politicku karijeru nije gradio u drustvu miljea iz podzemlja. Ima puno dobrih i istinitih novinarskih tekstova koje vrijedi procitati.
I zato čovječe dajmo šansu mlađim ljudima koji su neopterećeni političkom prošlošću ( mislim tu i na Petrova ) i podržimo ih u samom početku njihove bitke u koju su ušli sa toliko istinske želje za boljom Hrvatskom.
Zar mislite da je toliko lako i jednostavno jednoj mladoj i tek stvorenoj politickoj opciji ( MOST ), koja je usla u osinje gnijezno starih politickih i korumpiranih uhljeba koji vladaju na apsolutno svim razinama, napraviti nekakove znacajne pomake u vrlo kratko vrijeme ??
Halo ljudi, mučnimo malo glavama...