• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Moji ce kao i do sad zavrsiti 1. analiza zemlje 2.kalcizacija i 3. ostatak za gnojidbu,,,

Iskreno se nadam da se prioriteti nece promjeniti,,,

:(emo):
........bum mu ptrl dajca.......dira slavonce,a Bobić..........:icon_fU:

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
........bum mu ptrl dajca.......dira slavonce,a Bobić..........:icon_fU:

Daj prevedi to,,,:icon_scratch:
nesem siguren da sem te dobro shvatil a cini mi se nesi ni ti mene,,,:(nod):

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Ostavite se politike,ne vrijedi nam ništa raspravljati o tome,sada nam jedino ostaje čekati i vidjeti kada i koliko če biti.

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
Prica je pocela o Slavoncima u Baumaxu i Slavoncima opcenito, citaj prije nego komentiras. A o novokomponovanim poljoprivrednicima bi se tek mogo na dugo i siroko. Prije rata nije motiku vidilo, a sad po 200 ha minimalno.
Aj, dosta gluposti, nece poticaj ranije doc zbog toga.

Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136
Danas smo imali prigode razgovarati s ministrom i situacija u vezi poticaja je sljedeća: U zakonskom roku će se isplatiti što je predviđeno, a potrudit će se da do kraja travnja bude bar dio. Njegove riječi, ništa konkretno ne zna

Evo jedne informacije sa slavonike danas gdje je bio ministar i šta je rekao..

:icon_hang::icon_hang:

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Zašto bi bila nula...
Neznaju nista i nula... Kad bude proračun bude i poticaj...
Samo kaj su spori...

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Ma hebe mi se za poticaj,portal je totalno promašen,samo promoviraju kojekakve gluposti,i sumnjive ljude.

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,746
Kada bi Agro klub i Plodovi zemlje objavljivali točne informacije o nekim stvarima onda bi se zvali glasnogovornici ministarstva.

klint1

Član
Tu od
17 Lip 2015
Poruka
57
Trla baba lan da joj prođe dan!Nebuju tako poticaji došli a ni traljavim prosvjedima.Sebi i budućim generacijama mozemo pomoć jedino REVOLICIJOM sve ostalo je G.K.

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,746
Kakva bi to bila revolucija, socijalistička, nešto slično kao francuska? I protiv koga.

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136
brB8MpF.png

klint1

Član
Tu od
17 Lip 2015
Poruka
57
Protiv svih.20g nam seru po glavi jedni te isto a mi se svrstavamo u ljeve i desne.Ćobi il Jakovina.KaraMarko ili Milanović i takav niz do besvjesti.Glup narod do neba.Dok oni batinu od naroda neosjete promjena nema.Kad budu vladali u strahu,e onda će biti bolje.A sto se tice socjalizma o Tite treba povadit brojke o izvozu i uvozu te o trgovini sa nesvrstanima,ti pojedu junetine i janjetime da je mi nemozemo ni proizvest.Al netreba snjima radit ni prinose imat kao nekad jel to je socijalisticko sranje!

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
A ti proizvedi ono sto mozes i sad izvest, nitko ti ne brani. Ili kupi vremeplov, pa se vrati u proslo stoljece.

Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk

Ä‘ovani

Član
Tu od
13 Ožu 2012
Poruka
251
ministar je najavio isplatu poticaja za početak travnja
ali da bi mogli nešto uplatiti naslutio sam još jutros kad mi je poštar donio obavijest o stanju duga u veterinarskoj stanici
jer tako je bilo i prošle i pretprošle godine-10 dana prije isplate
možda oni imaju neku sigurnu ptičicu

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh