damirpolgar
Član
- Tu od
- 6 Velj 2014
- Poruka
- 465
Nikad čuo , o kojem se to tipu radi ?
Maiky je napisao da ima upisano u arkod bez ugovora,pa kako da preda ugovor kojeg nema?Ja sam zvao i rekli samo ugovore o zakupu sa državom. I to je sve.
Idem obavezno osobno ali ne znam dali da vadim za svaku česticu posjedivni list ili vlasnički list sa neta ili orginal ili.... posla sam mail u podružnicu u Pazin sa upitom koja dokumentacija i koje radno vrijeme pa budemo vidjeliMaiky je napisao da ima upisano u arkod bez ugovora,pa kako da preda ugovor kojeg nema?
Napraviti zahtjev za čestice i poslati preporučeno i sa povratnicom u APZ i uz to priložiti kopiju pisma(dopisa) od APPRRR da se vidi da je od strane APPRRR traženo hitno postupanje a ti imaš onda imaš potvrdu da si isto napravio.Ukoliko ne odgovore do roka koji ti je postavljen,šalješ dan ili 2 prije 03.06.požurnicu za zahtjev koji si poslao i priložiš kopiju zahtjeva uz požurnicu.
Za sve navedeno imaš dokumentaciju da si postupio kako je traženo i nije tvoj problem ako netko drugi ne odradi u roku.Ako ne ide osobno OBAVEZNO povratnica.
na stranici agencije za polj.zemljište postoji objašnjenje koji papiri su potrebni za privremeni ugovor
samo da vam napomenem da sam ja prošle godine podnesao zahtjev za privremeni ugovor i dobio odgovor da moram platiti dvostruku najamninu za 7 godina unazad od kada tu zemlju koristim
tek onda mogu dobiti ugovor za privremeno korištenje
po njma bi bolje bilo da je zemlja bila pusta i da je zarasla u korov