M
MOCO
Guest
zašto forsirate taj dug u poreznoj, on nema veze s poticajima skroz dok se ne donese pravilnik koji će to urediti!?
Kolko vidim za ovaj mjesec su završene isplate poticaja, nastavak sljedi u 6 mjesecu
pogledajte link:
http://www.mfin.hr/hr/izvrsenje-proracuna
hvala Bogu da postoji neki broj na koji se netko javlja, ovo je tračak nade za mene pa sam od sutra ujutro na tel. i zovem 016002756
Meni je odobreno. Vidim na agronetu, ali nije isplačeno a dug prema poreznoj ili državnom proračunu nemam čak sam u tu svrhu izvadila potvrdu od porezne i uredno je faksirala ali od para ništa. Potvrda mi je trebala u druge svrhe pa jako pazim u kakvom mi je stanju odnos s njima.
Ne, nisu završene isplate. 22. je uplaćeno 3 .590.00 to je deveta uplata ovaj mjesec,a oni kako uplaćuju tako dodaju ispod i podpisuju ukupno. Zašto si zaključio da je gotovo?
Zvala sam od jutra do podneva sigurno 20 puta i svaki put telefon odzvoni do kraja ali nitko na tom broju ne diže slušalicu, barem meni nije. U čemu je fora neznam. od para ništa danas. bumo vidli sutra rekli su kod nas slijepci i ostali slijepci. Troškovi oko nasada na sve strane, treba šrpicati kupiti sredstva, prihranu i ostalo, ali koga to u Zagrebu zanima. bumo vidli sutra. bumo vidli preksutra. ili možda se smiluje netko jednog dana.
Zato što je to plan isplate za svibanj
pa MIĆA je u pravu dopisuju svaku tranšu posebno i mjenjaju ukupno ja pratim već dva mjeseca te planove
Ok, nisam znal, ispričavam se, ja sam shvatil da je to plan isplate za mjesec svibanj i dinamika isplate.
Pošto ti LABINAC veliš da to duže pratiš onda si u pravu, bar si mi dal nadu da mi još nekaj uplate
kolega ja sam LEBINAC ne labinac svaku tranšu posebno uišu jer je na početku pisalo sam da je plan uplate svibanj, tako do 30 mogu stalno mjenjati, meni na agronetu još uvijek nepiše uplata a sjela 27.3. :scratch tako da ni tu nema baš nekog pravila možda dobijem ponovo 1. dio
Molim vas objasnite mi kako da dođem do podataka o isplaćenim poticajima na agronet pdf-u. Gdje vi to tražite?
Opći podaci pa sa ljeve strane imaš opciju preuzmi obavjest o izvršenim plaćanjima za 2011
Nego o čemu ovi? Kakvi 25%?
http://www.osijek-danas.com/vijesti/4213-seljaci-oekuju-isplatu-2-dijela-poticaja.html
u ovoj državi je neko puko !!!!!
ja zvala agenciju rekli mi da je isplačeno 50 %
a drugih 50% treba do kraja lipnja