trebalibi naši čelnici organizirati prosvijede, a za gubeca budemo dali jakovinu on je naš vođa.
pridručujem se Mićinoj za lažovinu
trebalibi naši čelnici organizirati prosvijede, a za gubeca budemo dali jakovinu on je naš vođa.
mene zanima kakva je situacija za poticaje za podizanje trajnog nasada lupinastog voća (orah, lijeska....) od ove godine pa nadalje?
to su ukinuli koliko znam prije par godina, ne znam kakva je situacija sada trenutno ako mi netko može reći?
Nepovratnih poticaja za podizanje trajnih nasada nažalost više nema, no država isplaćuje i planira isplaćivati sukladno europskom praksom poticaje za održavanje nasada. 2500kn za konvecionalno uzgajanje nasada te 6400kn za ekološku proizvodnju.
da li neko zna broj agencije za placanje na koji se netko javi ...
ovi brojevi na koje mi zovemo se nitko ne javlja a isto tako i na mail.
uopce ne odgovaraju na telefon a zovem ih u vezi isplate prvog djela poticaja .
Ja sam provijerio jel kod mene sve u redu za isplatu poticaja u agenciji gdje sam predavao papire za poticaj,i kada je rekao da je sve u redu čekao sam,druge mi nije bilo,i na kraju prošli petak popodne sam dobio prvi dio,a još nije počela isplata drugog dijela znači da još isplačuju prvi dio,samo nemaju para,to ih jebe,a to jebe i nas.Teško je znam,a morali bi navodno do kraja mijeseca isplatiti svima prvi dio poticaja,
Evo, nakon onog mog članka dobio sam dosta podrške ali naravno sve stoji na mjestu. No dobio sam korisno štivo i u nevjerici sam se u cijelosti našao u svemu, pa evo ako imate vremena ima ga dosta mnogo, pročitajte i znati ćete zašto su naši krediti nepovoljni, i da se ne isplati proizvoditi, i što nas čeka u budućnosti. Tužno, ali istinito.Ja sam već dotakao dno dna. LINK: http://www.scribd.com/doc/93293247/Ivan-Pernar-Kako-Je-Nastao-Novac-v18-01
sjeo prvi dio poticaja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dosao danas na salter da vidim normalno ovi me vec dobro poznaju kada ono pare na racunu..
sjeo prvi dio poticaja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dosao danas na salter da vidim normalno ovi me vec dobro poznaju kada ono pare na racunu..