Ljudi daj shvatite da dug u poreznoj nema veze sa isplatom poticaja.Pa ne vode oni brigu o tome,oni ti ili blokiraju račun ili ne.Ja sam danas popodne dobio svoj dio,i znam još ljudi koji su dužni državi pa su isto danas i juče dobili poticaj.Samo se strpite i svi če te dobiti,nema država para pa koliko imaju toliko uplate,samo neznam jel misle tako i za drugi dio razvlačiti.
Evo kod mene ne drži vodu ta tvrdnja, ja imam dug ali mi je danas sjelo na račun za mliječne krave, za krave dojilje, za livade i pašnjake i za ostale vrste korištenja.... bio sam i na poreznoj gdje nisu znali što bi sa mnom jer oni nemaju pojma o nikakvim zaprekama isplate poticaja zbog dugovanja, i tako kako sam se dobro našetao, izživcirao do boli i eto ja danas u podne ipak našao lijepu svoticu na računu.....
a koliko si dužan,sigurno ti dug nije veći od iznosa poticaja? ovdje kod mene nisu dobili samo oni koji imaju primjera radi 10 000kn duga a trebaju dobiti 6 000kn poticaja,dakle da su više dužni nego što trebaju dobiti. tražili su oni podatke od porezne tko je koliko dužan,znam pouzdano. znam ja da nema veze poticaj s time,ali eto koriste priliku da ne isplate. a zakonsi rok dokle mogu tako je kraj 6mj.
da zakonski rok je kraj 6 mj ali ministar je jednom prilikom rekao da se to može odužit još 60 dana,odnosno oni će isplatit kak im se bude htjelo
bio na bankomatu jos uvjek nista ..
sada je vec "opstanak" u pitanju..
nadam se da je tako...
ja ne vjerujem da mi koji nismo dobili imam tolike dugove .
ja prvi nemam, a Lazovina stalno spominje duznike"tri, pet, ili deset puta više dužan državi,
mislim da on obmanjuje javnost,,,,,,,,,,,,,,,
a sta sa nama koji nismo duzni..