• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

baba

Aktivni član
Tu od
5 Pro 2008
Poruka
286
Tko to isplaćuje? Agencija ili županije?
Jel to dobivaju svi ili samo oni koji su prijavili štetu?

ps. Kada možemo očekivati odluke o isplaćenim poticajima u agronetu za 2016. godinu?

antondj

Dobro znana faca
Tu od
30 Kol 2015
Poruka
735
U istoj smo opcini. Po hektaru za travu je 169, ostalo vsve vise. Isplate krecu od ponedjeljka. Naravno samo tko je prijavio. Ja dobivam 380 po ha. Imam trave, oranice i vocnjak

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,605
Meni je neki dan sjelo 888 kuna, opis plačanja je ELEMENTARNA NEPOGODA.

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,140
Vjerovatno nakon isplate sada u veljači će biti dostupno na agronetu,samo to je pljuvanje u dalj,ionako što piše i ono što je sjelo ima razlike,nekima više nekima manje..

Paolo822

Član
Tu od
31 Srp 2013
Poruka
99
..ja je isto nisam dobio, a niti veliki broj drugih korisnika. Po članku 24 zakona o poljoprivredi su to obvezni napraviti najkasnije do 30.06 2017g

Evo niti ja nisam dobio poticaj ove godine odnosno za 2017 god. Inače prošle 2 ili 3 godine smo dobivali u 11,12 mj..,a ove godine ništa - makar čujem od mojih kolega većina je dobila, ako ne i svi, govorim za Istarsku županiju - okolica Pazina. Bio sam pred cca 20 dana u agenciji za plaćenje i rekli su mi da ćemo vjv dobit nešto kasnije pošto nam je bila inspekcija za površine ove godine, pa je kako to razlog kašnjenju (bila i prošle godine ins. pa su dali u 11 i 12 mj.. sad ko tu koga ) ... Valjda bude nešto, bilo šta da dođe dobro dođe :)
Živjeli agrarni umjetnici:)

papakk

Član
Tu od
13 Srp 2017
Poruka
33
Ja danas zvao agenciju da pitam za avans zasto nam nije placen ima nas dosta ,kazu mi da je sve u redu da ce odobriti krajem prvog a isplatiti u drugom , kad rastezu avans ima poticaj da rastegnu kolko god budu mogli i poslije 30og .6.

max23

Član
Tu od
22 Stu 2017
Poruka
91
Hahahha....poticaji će biti kad tolušić kaže a to znači kad na vrbi zasvrbi, tko je dobio je dobio, ovo ostalo je čisto zavlačenje. Ako nemaš odluku ne možeš ih tužiti i možeš staviti ključ u bravu. E da..ali u međuvremenu moraš ispoštovati sve obveze.

independent

Član
Tu od
17 Pro 2012
Poruka
161
Bio u agenciji prije 2 dana. Moj odobreni iznos avansa poslan na isplatu je 1042,67 Kn/ha, a isplaćeno mi je 727,92 Kn/ha. Kažu u agenciji da nisam jedini kojem nije isplaćen avans u cijelosti, u veljači da bi mogla ići isplata kao što je bilo i prošle godine . Uglavnom sve bi nam trebalo biti uplaćeno na račun do 30.lipnja 2018.g.
Ništa određeno nisam dobio kao odgovor na konkretna pitanja.

Zašto se ne može po ovršnom zakonu blokirati i ovršit državni računi (sa kamatom, naravno sve po zakonu) ,tako da i mi možemo podmiriti svoje obaveze na vrijeme.

zeko

Dobro znana faca
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,642
Da li su krenuli sa isplatom elementarne za kukuruz?

H. mate9

zeko

Dobro znana faca
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,642
Saznao sam da će kod nas biti isplata elementarne u iznosu 100 kuna za ha.. Samo kukuruz i soja

H. mate9

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh