Evo obio obavijest mailom iz agencije za plaćanje,tko ima poreznog duga na čekanju je sweat):sweat):
Ja nemam nikakvog duga. Prošle godine među prvima dobio poticaj, a ove izgleda da smo svi mi na čekanju samo ako uspijemo da dočekamo.
Evo obio obavijest mailom iz agencije za plaćanje,tko ima poreznog duga na čekanju je sweat):sweat):
nama isto sjela SPECIFIČNA POTPORA .Za šta je to jel netko zna ? Nama se taj iznos ne uklapa s brojem stoke za koju smo tražili poticaj . To više nitko ništ ne razumije, u agenciji neznaju reči koliko se točno mora isplatiti poticaja po grlu stoke, ni kolika je pomoć od države po komadu stoke, samo mogu provjeriti ono što i sami vidimo što piše u banki:icon_eyes:
Meni isto sjela ta specifična, ali ne znam gdje bih ju uklopio,ne paše nigdje.:icon_scratch:
Evo nas neki mudi bacio u smeće, a Linić najavio rebalans i kresanje, možda to čekaju da još malo skrešu poljoprivredu ionako sve uvoze, a mi ćemo radit onako za svoje potrebe.
Sjelo je za bikove za proslu godinu tih 45% u iznosu 187kn po komadu sto govori da je po grlu poticaj cca 400kn!:icon_super: U odnosu na prijasnje godine poticaj sa 1900kn po grlu srezali na 400. Krasno. Idemo dalje, za zemlju je bio 2200 za hektar bit ce dobro ako sada isplate 1000kn za hektar al cisto sumnjam da bude tolko. Prognoziram 800-900kn za hektar.
Moram se osvrnuti na onu izjavu da ga nije briga za seljake da ak im ne pase nek idu u grad... Ako je to stvarno reko onda nam to jasno govori koliko ih briga za nas. Gdje su ona izdasna obecanja o poticajima dok udjemo u EU? Sta se zmrdalo? Mi seljaki smo samo teret svima i gazi do daske bez milosti nek crkne i ovo malo sta jos mrda:icon_eek:
Netreba mi njihovas milostinja nek si je zabiju u debeli šup*k!
Nejde ti kalendar dobro kadi je još prvi april .[/QUOTE]...
a onda su se sjetili i da će negdje u petom mjesecu valjda ove godine biti donesena jedna uredba ili nešto gdje će sva poljoprivredna gospodarstva manja od tri hektara dobiti po 5 000 (pet tisuća) EURA pomoći da prežive...
ajojojojojojojojjjjj...ste vidili vi mali?
ajd sad brzo još pet opg-a registrirat doma...:icon_weed:
danas bili u Karlovcu predavači na temu poticaja, propisa, legalizacije...tri hrvatske vure ...:icon_eyes:
i onda na kraja, vrag mi nije dal mira pa ih pitam što u slučaju da izračuna proljoprivrednik da mu se ne isplati ići po poticaje, te da se ispiše iz arkoda, ima li u tom slučaju mogućnosti da i dalje radi svoju poljoprivredu, sam da ga nitko ne ..be.?
a odgovor...heheh, odgovora na to pitanje nisu imali, samo su se bledo zgledali, i onda su zaključili da se radi o inatu tog poljoprivrednika...
a onda su se sjetili i da će negdje u petom mjesecu valjda ove godine biti donesena jedna uredba ili nešto gdje će sva poljoprivredna gospodarstva manja od tri hektara dobiti po 5 000 (pet tisuća) EURA pomoći da prežive...
ajojojojojojojojjjjj...ste vidili vi mali?
ajd sad brzo još pet opg-a registrirat doma...:icon_weed: