Pa tko radi više zaslužuje dobiti i više poticaja.nod):talk):
Nije jednako raditi hektar voćnjaka i povrća ili kukuruza, a poticaj isti,
Pa tko radi više zaslužuje dobiti i više poticaja.nod):talk):
Nije jednako raditi hektar voćnjaka i povrća ili kukuruza, a poticaj isti,
znaš kak su napravili za povrće?
ovak, imaš parcelu od 5000 kvadrata i na njoj nekoliko plastenika...recimo 3000 kvadrata plastenika.
i onda više nemaš 5000 kvadrata u arkodu, nego samo 3000....happy):
eto, znači zbilja su prepoznali di je caka...:icon_pray:
Ma i u voćnjaku, meni omeđio kako su stabla, a voćnjak još tri metra okolo al ne priznaju.
a
Štovani gospon previše si ratnički nastrojen. Što se stalno buniš, a tebi SJELO u tvom prvom postu. Možda se netko šalio s tih 5000 eura kao i ti, ako nije ja sam za uvođenje "RobinHizma" uzet jakima i dati slabijima šansu da prežive.Što se tiče uvođenja više OPG..e vidiš tu nema šanse...jer ovi Tvoji miljenici iz vlade, svaku prevaru ili pokušaj prevare, kažnjavat će s smanjenjem ili ukidanjem poticaja svakom ponaosob tko manipulira.
Lijep pozdrav i ugodan dan. :icon_pidu:
Pa tko radi više zaslužuje dobiti i više poticaja.nod):talk):Ali nemože dobiti poticaj onaj ko ima 2,5ha isti iznos kao onaj koji ima 15ha( govorim za ratarstvo).[/QUOTE
i onaj sa 15 hektara i onaj sa 2 jednako se narade i ulože novce po tom 1 hektaru, prema tome, zaš ne bi imali jednako?
i onaj sa 15 hektara i onaj sa 2 jednako se narade i ulože novce po tom 1 hektaru, prema tome, zaš ne bi imali jednako?
mislim da je ovdje član zulje komentirao ono sto je jedan clan napisao na stranici-dvije prije, da se radi na tome da bi oni koji imaju do 3 ha zemlje dobivali 5000eura poticaja, što po meni nema smisla, jer onaj sa 15 ha zemlje bi dobio manje neg taj sa do 3 ha. totalno bezveze, iako bi to i meni odgovaralo. normalno je da svako dobije po jedinici površine, ko što si napisao, ulog je isti, donekle.
mislim da je ovdje član zulje komentirao ono sto je jedan clan napisao na stranici-dvije prije, da se radi na tome da bi oni koji imaju do 3 ha zemlje dobivali 5000eura poticaja, što po meni nema smisla, jer onaj sa 15 ha zemlje bi dobio manje neg taj sa do 3 ha. totalno bezveze, iako bi to i meni odgovaralo. normalno je da svako dobije po jedinici površine, ko što si napisao, ulog je isti, donekle.
danas u poljoprivrednoj nisu ni spomenili poticaj za ratarstvo samo ove za ovce,pcele,kokosi,hrave ,svinje..
pritajiii su se..............a love nema